Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΤριάντα τρεις παραλίες της Λεμεσσού σε ένα βιβλίο
Βιβλιοπαρουσίαση

Τριάντα τρεις παραλίες της Λεμεσσού σε ένα βιβλίο

Το βιβλίο (και η υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας) 'Οι 33 Παραλίες της Λεμεσου' είναι δημιούργημα του συγγραφέα και φωτογράφου κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο και είναι διαθέσιμη στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα ρωσικά.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 24 Ιουνίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα στον Χαρουπόμυλο Λανίτη, παρουσίαση του βιβλίου και υπαίθριας έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο “Οι 33 Παραλίες της Λεμεσου”. Πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση από τον συγγραφέα και φωτογράφο κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο, διαθέσιμη σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, ρωσικά), που αποτυπώνει τις ομορφιές των παραλιών και ακτογραμμής της Λεμεσού.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Λεμεσού κ. Ανδρέας Χρίστου και εκ μέρους του γενικού γιευθυντή του ΚΟΤ κ. Μάριου Χαννίδη.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από την κα Μαρία Στυλιανού Μιχαηλίδου, διευθύντρια της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού. Η κα Μιχαηλίδου τόνισε ότι “πρόκειται για μια έκδοση που έγινε με πολλή αγάπη και μεράκι εκ μέρους του συγγραφέα, και με την αγαστή συνεργασία όλων των αρχών, φορέων και ιδιωτών που εμπλέκονται στην προσπάθεια. Αποτελεί, για τους επαγγελματίες του τουρισμού ένα εργαλείο για την καλύτερη ανάδειξη του φυσικού πλούτου της Λεμεσού και για τον κάθε Λεμεσιανό το καλύτερο αναμνηστικό δώρο προς φίλους, επισκέπτες και συνεργάτες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η Κύπρος έχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη όσον αφορά την καθαρότητα των θαλάσσιων νερών, ενώ μεγάλος αριθμός παραλιών μας έχουν λάβει τη διάκριση της ‘Γαλάζιας Σημαίας’, ενδεικτική της ποιότητας του νερού και των υπηρεσιών που προσφέρονται. Σ’ αυτούς λοιπόν τους δύσκολους καιρούς που διανύει ο τόπος μας, είναι καλά να θυμόμαστε και αυτά που κάνουν περήφανους”.

Η υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας, πίσω από το Κάστρο Λεμεσού, θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως τις 6 Ιουλίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024