Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤσουνάμι στη νήσο Σαμόα, στο νότιο Ειρηνικό

Τσουνάμι στη νήσο Σαμόα, στο νότιο Ειρηνικό

Τσουνάμι προκλήθηκε χτες στη νήσο Σαμόα, στο νότιο Ειρηνικό, έπειτα από σεισμική δόνηση, που σημειώθηκε, μεγέθους 6,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, και μετατόπισε το επίπεδο της θάλασσας, σύμφωνα με στοιχείατου […]

Τσουνάμι προκλήθηκε χτες στη νήσο Σαμόα, στο νότιο Ειρηνικό, έπειτα από σεισμική δόνηση, που σημειώθηκε, μεγέθους 6,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, και μετατόπισε το επίπεδο της θάλασσας, σύμφωνα με στοιχεία<...>του Κέντρου Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό.

«Τα στοιχεία που συλλέξαμε σχετικά με τη στάθμη των θαλασσίων υδάτων δείχνουν πως προκλήθηκε τσουνάμι, το οποίο μπορεί να είναι καταστροφικό για τις ακτές που βρίσκονται κοντά στο επίκεντρο» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του το Κέντρου Προειδοποίησης.

Το Γεωλογικό Ινστιτούτο των Η.Π.Α., από την άλλη, κάνει λόγο για σεισμό μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με το επίκεντρο του να εντοπίζεται 290 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Πάγκο Πάγκο, στην Αμερικανική Σαμόα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024