Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΒουλγαρία: Απλοποίηση καθεστώτος θεωρήσεων για τουρίστες από το Καζακστάν
Τουριστική πολιτική

Βουλγαρία: Απλοποίηση καθεστώτος θεωρήσεων για τουρίστες από το Καζακστάν

Έκδοση θεωρήσεων πολλαπλής εισόδου διάρκειας ενός έτους για τους πολίτες του Καζακστάν, καθώς και θεωρήσεις τριών ετών για όσους έχουν περιουσία από τη Βουλγαρία.

Η Βουλγαρία απλοποίησε το καθεστώς θεωρήσεων (βίζα) για το Καζακστάν σύμφωνα με πληροφορίες από την Επιτροπή για τον κλάδο του τουρισμού του Υπουργείου Βιομηχανίας και Νέων Τεχνολογιών του Καζακστάν.
 
Στις 2 Ιουνίου 2014 ο πρόεδρος της επιτροπής συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Βουλγαρίας στο Καζακστάν Ivan Dimitrov όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών σχέσεων συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού.
 
Ο κος Ivan Dimitrov ενημέρωσε ότι η Βουλγαρία από τον Απρίλιο του 2014 έχει ήδη εισάγει ένα απλοποιημένο καθεστώς θεωρήσεων (βίζα) για τους πολίτες του Καζακστάν.
 
Η Βουλγαρία εκδίδει πλέον θεωρήσεις πολλαπλής εισόδου διάρκειας ενός έτους για τους πολίτες του Καζακστάν, οι οποίοι δεν έχουν διαπράξει παραβιάσεις κατά τη χρήση των προηγουμένων θεωρήσεων (βίζα) από την Βουλγαρία, καθώς και θεωρήσεις τριών ετών για όσους έχουν περιουσία.
 
Η πρώτη πτήση τσάρτερ από το Almaty του Καζακστάν – προς το Burgas της Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου 2014. Ο Εθνικός αερομεταφορέας της Βουλγαρίας, Bulgaria Air, θα εκτελεί πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023