Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΒραβεία για την βέλτιστη πρακτική στις τουριστικές επιχειρήσεις
World Travel & Tourism Council

Βραβεία για την βέλτιστη πρακτική στις τουριστικές επιχειρήσεις

Το World Travel & Tourism Council, WTTC, καλεί τις τουριστικές επιχειρήσεις ανά τον κόσμο να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για την βράβευση των τουριστικών επιχειρήσεων που αξιοποιούν την αειφορία. Οι αιτήσεις για τη βράβευση θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2009…

Το World Travel & Tourism Council, WTTC, καλεί τις τουριστικές επιχειρήσεις ανά τον κόσμο να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό<...> για την βράβευση των τουριστικών επιχειρήσεων που αξιοποιούν την αειφορία. Οι αιτήσεις για τη βράβευση θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2009.

Ο κ. Jean-Claude Baumgarten, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του WTTC δήλωσε ότι «Τα βραβεία που δίνονται με την αιγίδα του WTTC εδώ και 6 χρόνια, αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα του πολυδιάστατου οράματος του Διοικητικού Συμβουλίου που βλέπει μακροχρόνια και εστιάζει όχι μόνο στα οφέλη του κοινού που ταξιδεύει, αλλά και του τοπικού πληθυσμού με στόχο τον σεβασμό του κοινωνικοπολιτιστικού τους περιβάλλον».

«Ο τουριστικός κλάδος έχει ριζικά αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει της αειφορία, δίνοντας της ένα πολύ πιο καίριο ρόλο», δήλωσε ο κ. Costas Christ πρόεδρος της επιτροπής επιλογής των νικητών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024