Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΞανά σε λειτουργία η γραμμή Βελιγράδι – Σαράγεβο

Ξανά σε λειτουργία η γραμμή Βελιγράδι – Σαράγεβο

Το πρώτο τρένο μετά τον πόλεμο της Βοσνίας που συνδέει απευθείας το Βελιγράδι με το Σαράγεβο ξεκίνησε χθες το πρωί από την σερβική πρωτεύουσα με προορισμό την βοσνιακή. Πολλοί αξιωματούχοι […]

Το πρώτο τρένο μετά τον πόλεμο της Βοσνίας που συνδέει απευθείας το Βελιγράδι με το Σαράγεβο<...> ξεκίνησε χθες το πρωί από την σερβική πρωτεύουσα με προορισμό την βοσνιακή. Πολλοί αξιωματούχοι και δημοσιογράφοι παρακολούθησαν την αναχώρηση του Εξπρές 451 στις 08:15 τοπική ώρα. Το τρένο θα φτάσει στο Σαράγεβο μετά από εννιά ώρες.

Το τρένο αποτελείται μόνο από τρία βαγόνια και τη μηχανή και στο πρώτο του ταξίδι έχει 17 επιβάτες από τους οποίους οι εννιά θα ταξιδέψουν μέχρι τη πρωτεύουσα της Βοσνίας. Το Εξπρες 451 θα περάσει από τη βόρεια Σερβία για να διασχίσει τα σύνορα με την Κροατία και μετά θα κατευθυνθεί νοτιοδυτικά. Κάθε βαγόνι έχει διαφορετικό χρώμα, γιατί το ένα ανήκει στη Σερβία και τα άλλα στις δύο οντότητες που αποτελούν τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Η σύνδεση Βελιγράδι-Σαράγεβο θα είναι καθημερινή και το εισητήριο με επιστροφή κοστίζει 31 ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024