Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΞεκινά από σήμερα η καμπάνια `Yokoso – Japan Weeks` του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Ιαπωνίας

Ξεκινά από σήμερα η καμπάνια `Yokoso – Japan Weeks` του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Ιαπωνίας

Ξεκινά από σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2006, η καμπάνια `Yokoso! Japan Weeks` του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Ιαπωνίας, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 20 Φεβρουαρίου και κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες της χώρας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν…

Ξεκινά από σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2006, η καμπάνια `Yokoso! Japan Weeks` του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Ιαπωνίας,<...>η οποία θα διαρκέσει έως και τις 20 Φεβρουαρίου και κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες της χώρας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ειδικές εκδηλώσεις και να απολαύσουν ποικίλες προσφορές σε τουριστικές υπηρεσίες, που θα κάνουν τις χειμερινές διακοπές τους ιδιαίτερες.

Στο χρονικό αυτό διάστημα του ενός μηνός τα εμπορικά καταστήματα της Ιαπωνίας θα προσφέρουν τα προϊόντα τους σε τιμές εκπτώσεων, με επιπλέον έκπτωση στους διεθνείς ταξιδιώτες, ενώ πολλά από τα καταστήματα θα δίνουν και κάποια δωράκια στους πελάτες τους.

Ακόμα, οι επισκέπτες της Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια της καμπάνιας, θα έχουν έκπτωση στις τιμές εισόδων στα μουσεία, στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, τα οποία θα διοργανώνουν παράλληλα και ειδικές εκδηλώσεις στο διάστημα αυτό, όπως επίσης και έκπτωση στις τιμές δωματίων σε ξενοδοχεία, που θα κυμαίνονται από 30-40%, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και πολλά φεστιβάλ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024