Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΞεκινά το Ετήσιο Φεστιβάλ Πάγου και Χιονιού στο Harbin της Ν. Κίνας
Φεστιβάλ

Ξεκινά το Ετήσιο Φεστιβάλ Πάγου και Χιονιού στο Harbin της Ν. Κίνας

Λίγο πριν από την αντίστροφη μέτρηση ενός έτους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2022, το Harbin εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ευκαιρία να αξιοποιήσει τους μεγάλους όγκου πάγου και χιονιού που διαθέτει σε μια επικερδή επιχείρηση.

Το Harbin, γνωστή ως “πόλη πάγου” της Κίνας, έχει ξεκινήσει να διοργανώνει πρόσφατα το ετήσιο φεστιβάλ πάγου και χιονιού. Το Harbin, που είναι η πρωτεύουσα της βορειότερης επαρχίας Heilongjiang της Κίνας, βρίσκεται στο κέντρο της βορειοανατολικής Ασίας. Λειτουργώντας ως ένας σημαντικός κόμβος της πρώτης Ευρασιατικής χερσαίας γέφυρας και του εναέριου διαδρόμου, έχει διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στη συνεργασία μεταξύ Κίνας και Ρωσίας.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, ο Li Long, διευθυντής του γραφείου διαχείρισης της Κεντρικής Οδού στο κέντρο του Harbin, δήλωσε ότι 43 γλυπτά πάγου και χιονιού έχουν κατασκευαστεί στην Κεντρική Οδό για το Φεστιβάλ Χιονιού και Χιονιού του Harbin φέτος, προσελκύοντας πολλούς πεζούς να βιώσουν τη ζωντάνια και τη χαρά που έφερε ο πάγος και το χιόνι.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Πάγου και Χιονιού, οι άνθρωποι μπορούν να διασκεδάσουν όχι μόνο στην 33η Διεθνή Έκθεση Τέχνης Harbin, αλλά και στον Κόσμο Πάγου-Χιονιού Harbin, ένα διάσημο εποχιακό θεματικό πάρκο που ανοίγει κάθε χειμώνα.

Λίγο πριν από την αντίστροφη μέτρηση ενός έτους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2022, το Harbin εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ευκαιρία να αξιοποιήσει τους μεγάλους όγκου πάγου και χιονιού που διαθέτει σε μια επικερδή επιχείρηση.

Οι στατιστικές έδειξαν ότι τις πρώτες τρεις ημέρες του 2021, τα 11 τουριστικά αξιοθέατα που παρακολουθούνταν στο Harbin έχουν δεχτεί περισσότερους από 530.000 τουρίστες.

Σύμφωνα με μια έκθεση που κυκλοφόρησε στο Φόρουμ Ανάπτυξης Τουρισμού Χιονιού και Χιονιού της Κίνας το 2021 από την Ακαδημία Τουρισμού της Κίνας, ο τουρισμός αναψυχής πάγου και χιονιού της Κίνας αναμένεται να παρακολουθήσει 230 εκατ. επισκέψεις από το 2020 έως το 2021 και τα έσοδά της προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 390 δις γιουάν.

Ο Wang Zhaoli, γραμματέας του Κόμματος του Harbin, σημείωσε ότι η “πόλη του πάγου” θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες των όγκων πάγου και χιονιού που διαθέτει, για να πραγματοποιήσει συμφωνίες συνεργασίας, να προωθήσει την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη της οικονομίας του πάγου και χιονιού, και να προσπαθήσει να οικοδομήσει έναν παγκοσμίου φήμης τουριστικό προορισμό για πάγο και χιόνι τα επόμενα πέντε χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024