Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΞενοδοχειακό Σεμινάριο Διεύθυνσης στην Κύπρο

Ξενοδοχειακό Σεμινάριο Διεύθυνσης στην Κύπρο

Ξεκινάει σήμερα το 25ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Σεμινάριο Διεύθυνσης με θέμα: «Με ευρύτητα πνεύματος – δυναμισμό – βελτίωση ποιότητας και με τη δική μας ταυτότητα αντιμετωπίζουμε την ανταγωνιστική Ευρώπη», που διοργανώνεται […]

Ξεκινάει σήμερα το 25ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Σεμινάριο Διεύθυνσης με θέμα: «Με ευρύτητα πνεύματος – δυναμισμό – βελτίωση ποιότητας και με τη δική μας ταυτότητα αντιμετωπίζουμε την ανταγωνιστική Ευρώπη», που διοργανώνεται<...> από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων στη Λευκωσία.

Το Σεμινάριο έχει προγραμματισθεί να χαιρετίσουν ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Ν. Ρολάνδης, ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Χρ. Πρέντζας, ο διευθύνων σύμβουλος του Οίκου PricewaterhouseCoopers Φ. Πηλείδης, και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων Α. Νικήτας.

Η θεματολογία του σεμιναρίου υποδιαιρείται στις ακόλουθες τέσσερις παρουσιάσεις:

  • Το νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον – Αύξηση επιχειρηματικού κινδύνου και τρόποι αντιμετώπισής του (Risk Management).
  • Διασφάλιση ανταγωνιστικότητας μέσω εξαγορών και συγχωνεύσεων.
  • Νέες κατηγορίες ποιοτικών καταλυμάτων στην Ευρώπη – Μικρές μονάδες με χαρακτήρα, boutique hotels ή hotel suites.
  • Παραγωγικότητα και ποιότητα του τουριστικού πακέτου της Κύπρου – Σύγκριση με άλλες χώρες.

Το σεμινάριο του Συνδέσμου αναμένεται να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού φέτος συμπληρώνονται25 χρόνια επιτυχημένων ξενοδοχειακών Σεμιναρίων Διεύθυνσης. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού θα απονέμει τιμητικές διακρίσεις με την ευκαιρία των 25 χρόνων των Σεμιναρίων του ΠΑΣΥΞΕ.

Ομιλητές στο σεμινάριο θα είναι οι κ. Στ. Στεφανίδης, υπεύθυνος συνέταιρος – Κλάδος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών PWC, Γ. Φοραδάρης, συνέταιρος – Κλάδος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών PWC και Αγγ. Λοΐζου, συνέταιρος – Υπεύθυνος Γραφείου Πάφου, Κλάδος Τουρισμού PWC και από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο δρ Π. Πασιαρδής, διευθυντής Μονάδας Οικονομικών Ερευνών του Πανεπιστημίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024