Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥπάρχει τελικά αποδεδειγμένα σχέση Λιλλήκα με την εταιρία SporTeam

Υπάρχει τελικά αποδεδειγμένα σχέση Λιλλήκα με την εταιρία SporTeam

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι πληροφορίες, που έκαναν λόγο για σχέση του Υπουργού Εμπορίας, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Γιώργου Λιλλήκα με την εταιρία `SporTeam`, συμφέροντα της οποίας φαίνεται να προωθούσε ο Υπουργός, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων για την προβολή της Κύπρου στην Αθήνα, έναντι ποσού, που άγγιζε…

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι πληροφορίες, που έκαναν λόγο για σχέση του Υπουργού Εμπορίας, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Γιώργου Λιλλήκα με την<...> εταιρία `SporTeam`, συμφέροντα της οποίας φαίνεται να προωθούσε ο Υπουργός, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων για την προβολή της Κύπρου στην Αθήνα, έναντι ποσού, που άγγιζε το 1 εκατ. λίρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της κυπριακής εφημερίδας `Πολίτης`, ο κύριος μέτοχος της
`SporTeam`, κ. Στέλιος Κωνσταντίνου είναι παιδικός φίλος, κουμπάρος εις διπλούν και λογιστής της οικογενειακής επιχείρησης του κ. Λιλλήκα, `Marketway`.

Πιο συγκεκριμένα απεκαλύφθη ότι:

  1. Ο κ. Στέλιος Κωνσταντίνου είναι για χρόνια λογιστής της `Marketway`, επιχείρησης της συζύγου του κ. Υπουργού, κ. Βαρβάρας Λιλλήκα.
  2. Ο κ. Γιώργος Λιλλήκας υπήρξε συμμαθητής, στενός φίλος και ο πρώτος κουμπάρος στο γάμο του κ. Στέλιου Κωνσταντίνου.
  3. Η κ. Βαρβάρα Λιλλήκα είναι επίσης κουμπάρα, αφού βάφτισε το γιο του κ. Στέλιου Κωνσταντίνου.

Με βάση λοιπόν αυτήν τη στενή σχέση, δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός ότι ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου επιχείρησε να εξυπηρετήσει τα οικονομικά συμφέροντα του στενού οικογενειακού του φίλου, κουμπάρου αλλά και συνεργάτη της εταιρίας `Marketway`, λογιστή κ. Στέλιου Κωνσταντίνου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023