Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥπό συζήτηση η τουριστική συνεργασία Ελλάδας και Ινδίας

Υπό συζήτηση η τουριστική συνεργασία Ελλάδας και Ινδίας

Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ινδίας στον τομέα τουρισμού συζητήθηκε χτες, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2006, κατά την συνάντηση της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνης Πάλλη-Πετραλιά με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ινδίας…

Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ινδίας στον τομέα τουρισμού συζητήθηκε χτες, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2006, κατά την συνάντηση<...>της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνης Πάλλη-Πετραλιά με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ινδίας κ. Anand Sharma και τον πρέσβη της Ινδίας στην Ελλάδα Dr. B. Balakrishnan, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.

Όπως ανακοίνωσε η υπουργός “στις προθέσεις του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης είναι η σύσταση γραφείου του ΕΟΤ στην Ινδία, καθώς και η ανάπτυξη της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών”.

Ο υφυπουργός εξωτερικών της Ινδίας απηύθυνε πρόσκληση προς την Υπουργό να επισκεφθεί την χώρα του στις αρχές του 2007 στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει και συνάντηση με τον Ινδό ομόλογο της και ανέφερε την προοπτική συνεργασίας ελληνικών και ινδικών επιχειρήσεων στον τομέα τεχνολογίας τουρισμού, δημοσίων σχέσεων και κατασκευών, καθώς και τις δυνατότητες τουριστικής προβολής της Ελλάδας μέσω του Ινδικού κινηματογράφου.

Παράλληλα, με αφορμή το θέμα της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης των δύο χωρών που έθεσε η κυρία Πετραλιά, ο υφυπουργός εξωτερικών της Ινδίας ανέφερε την πρόθεση της χώρας του να προχωρήσει στις σχετικές αποφάσεις, μέσω των εθνικών αερομεταφορέων της Ινδίας, εντός του 2007.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024