Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥπογραφή τουριστικής συμφωνίας Ελλάδας και Βιετνάμ
Περιοδεία Καραμανλή σε Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Βιετνάμ

Υπογραφή τουριστικής συμφωνίας Ελλάδας και Βιετνάμ

Με την υπογραφή δύο συμφωνιών, μια σε θέματα τουρισμού και μια σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης, επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής η ελληνική αποστολή, που συμμετείχε στη δεκαήμερη περιοδεία του Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή σε Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Βιετνάμ. Συγκεκριμένα, η τουριστική συμφωνία υπεγράφη από τον Έλληνα Υφυπουργό Εξωτερικών…

Με την υπογραφή δύο συμφωνιών, μια σε θέματα τουρισμού και μια σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης, επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής η ελληνική αποστολή, που συμμετείχε στη δεκαήμερη περιοδεία του Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή σε Νέα<...>Ζηλανδία, Αυστραλία και Βιετνάμ.

Συγκεκριμένα, η τουριστική συμφωνία υπεγράφη από τον Έλληνα Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Θεόδωρο Κασσίμη και τον Βιετναμέζο ομόλογο του, παρουσία του κ. Καραμανλή και του Πρωθυπουργού του Βιετνάμ, κ. Νγκουέν Ταν Ντουνγκ, ενώ στη συνέχεια ο κ Καραμανλής επισκέφθηκε το μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, που ηγήθηκε της αντίστασης, κατά των Αμερικανών και αποτελεί πόλο έλξης τουριστών της χώρας.

“Το Βιετνάμ έρχεται να προστεθεί ως οικονομικός εταίρος της Ελλάδας με ταχεία αναπτυσσόμενη οικονομία και ενεργό συμμετοχή σε διεθνείς οργανισμούς” δήλωσε ο κ. Καραμανλής, προσκαλώντας τον ομόλογο του να επισκεφτεί την χώρα μας. Από την πλευρά του, ο κ. Ντούνγκ αποδέχθηκε την πρόταση αυτή και ανέφερε ότι η επίσκεψη του κ. Καραμανλή θα φέρει μια “νέα εποχή στις διμερείς σχέσεις”, καθώς είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Πρωθυπουργός επισκέπτεται το Βιετνάμ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023