Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥψηλά τα έσοδα των Βαλκανικών κρατών από τον τουρισμό

Υψηλά τα έσοδα των Βαλκανικών κρατών από τον τουρισμό

Όλο και υψηλότερα καταγράφονται χρόνο με το χρόνο τα έσοδα των βαλκανικών κρατών από τον τουρισμό, ενώ όπως ανακοίνωσε η νεοϊδρυθείσαΒαλκανική Ένωση Ξενοδόχων – ΒΑΗΑ, ετησίως τα έσοδα τους ανέρχονται […]

Όλο και υψηλότερα καταγράφονται χρόνο με το χρόνο τα έσοδα των βαλκανικών κρατών από τον τουρισμό, ενώ όπως ανακοίνωσε η νεοϊδρυθείσα<...>Βαλκανική Ένωση Ξενοδόχων – ΒΑΗΑ, ετησίως τα έσοδα τους ανέρχονται στα 40 δισ. ευρώ.

Η Βαλκανική Ένωση Ξενοδόχων ιδρύθηκε πρόσφατα στην Οχρίδα και διεκδικεί τη θέση της μεταξύ των μελών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ξενοδόχων, ενώ στις 15 Οκτωβρίου θα καταθέσει τη σχετική αίτηση υποψηφιότητας.

Πρώτος πρόεδρος της ΒΑΗΑ εξελέγη ο Βούλγαρος, κ. Μπλαγκόι Ράγκιν, εκπρόσωπος της Βουλγαρικής Ένωσης Ξενοδόχων και Εστιατόρων, ο οποίος δήλωσε ότι “στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε την περιοχή της Βαλκανικής στους δυτικοευρωπαίους συναδέλφους μας σαν σύμβολο για ασφαλή επιχειρηματική δραστηριότητα. Να σημειωθεί ότι η πρώτη επίσημη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΒΑΗΑ θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου του 2006, στο βουλγαρικό θέρετρο Αλμπένα.

Στη ΒΑΗΑ συμμετέχουν ξενοδοχειακές ενώσεις από τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ, τη Ρουμανία, την Αλβανία, τη Βοσνία και τη Σερβία. Μάλιστα, τη συμμετοχή τους στην Ένωση σκέφτονται πολύ σοβαρά και ξενοδόχοι της Τουρκίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024