Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσεις1η Συνάντηση Μανιταρογνωσίας στον Έβρο
Η Συνάντηση Μανιταρογνωσίας θα περιλαμβάνει και σεμινάριο

1η Συνάντηση Μανιταρογνωσίας στον Έβρο

“Θα βγουν μαχαίρια και σουγιάδες στον Έβρο! …Ηρεμήστε… Τα μαχαίρια και οι σουγιάδες θα βγουν για καλό, ή μάλλον για νόστιμο, σκοπό!”. Με αυτό τον ευρηματικό τρόπο αναγγέλλεται η 1η […]

“Θα βγουν μαχαίρια και σουγιάδες στον Έβρο! …Ηρεμήστε… Τα μαχαίρια και οι σουγιάδες θα βγουν για καλό, ή μάλλον για νόστιμο, σκοπό!”. Με αυτό τον<...> ευρηματικό τρόπο αναγγέλλεται η 1η Συνάντηση Μανιταρογνωσίας Έβρου, που θα γίνει στον ξενώνα Θράσσα, στις 27 και 28 Νοεμβρίου, ο οποίος είναι χτισμένος κυριολεκτικά πάνω στη λίμνη του Τυχερού Έβρου.

Η Συνάντηση Μανιταρογνωσίας θα περιλαμβάνει σεμινάριο από τον κορυφαίο “μανιταρολόγο” της χώρας, τον κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη (Μανιταρόφιλοι Γρεβενών), ο οποίος με τις γνώσεις και το μεράκι του όχι απλώς έβγαλε από την αφάνεια τα Γρεβενά, αλλά τα έκανε πανελληνίως (και ακόμη ευρύτερα) γνωστά, εντάσσοντάς τα με τον καλύτερο τρόπο στον γευσιγνωστικό χάρτη της χώρας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα εκδράμουν στο δάσος Λευκίμμης-Δαδιάς, όπου πάντα υπό τις οδηγίες και το άγρυπνο βλέμμα του αρχηγού της αποστολής κ. Κωνσταντινίδη, θα συλλεγούν μικρά και μεγάλα, πολύχρωμα και μονόχρωμα, αλλά όλα ασφαλώς βρώσιμα μανιτάρια…

…Τα οποία με τη σειρά τους θα καταλήξουν σε κατσαρόλες, ταψιά, σχάρες, αφού θα μαγειρευτούν με διάφορους τρόπους. Εννοείται ότι οι συμμετέχοντες θα αποζημιωθούν για την ευχάριστη και συναρπαστική “ταλαιπωρία” της εξόρμησης στο δάσος με το να γευθούν τις πεντανόστιμες συνταγές με τα ολόφρεσκα μανιτάρια.

Η ιδιοκτήτρια της “Θράσσας”, κα Σοφία Χατζησάββα υπόσχεται σε όλους τους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024