Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί21η Philoxenia: Μια ακόμη διάκριση για την Monogram Travel

21η Philoxenia: Μια ακόμη διάκριση για την Monogram Travel

Μία ακόμη μεγάλη διάκριση σημείωσε ο ταξιδιωτικός οργανισμός `Monogram Travel S.A.` στην 21η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2005,που πραγματοποιήθηκε από 3 έως 6 Νοεμβρίου, κερδίζοντας το βραβείο για το αρτιότερο […]

Μία ακόμη μεγάλη διάκριση σημείωσε ο ταξιδιωτικός οργανισμός `Monogram Travel S.A.` στην 21η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2005,<...>που πραγματοποιήθηκε από 3 έως 6 Νοεμβρίου, κερδίζοντας το βραβείο για το αρτιότερο διαφημιστικό έντυπο Ταξιδιωτικών Προγραμμάτων, με θέμα `Ο κόσμος της Monogram`.

Να σημειωθεί ότι την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι κ.κ.:


  • Αριστείδης Καλογερόπουλος, Πρόεδρος Ε.Ο.Τ.

  • Γεράσιμος Φωκάς, Πρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας

  • Σταύρος Δαλιάκας, Εμπορικός Διευθυντής Aegean Airlines
  • Μάκης Ιωακειμίδης, Μέλος Δ.Σ. ΗΑΤΤΑ

  • Έλενα Αγκυρίδη, Δημοσιογράφος

Η `Monogram Travel S.A.` απέσπασε το πρώτο βραβείο τόσο για την αρτιότητα των προγραμμάτων της, όσο και για τον σχεδιασμό του εντύπου της, έχοντας να συναγωνιστεί πολλές άλλες γνωστές εταιρίες.

Την βράβευση έκανε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος. Τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του εντύπου επιμελήθηκε για λογαριασμό της “Monogram Travel S.A.”, η διαφημιστική εταιρία Plan & Act Advertising, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού.

Τέλος, όσον αφορά στην εταιρία `Monogram Travel S.A.`, να τονιστεί ότι παρέχει όλο το φάσμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών: Εξερχόμενος Τουρισμός, Εισερχόμενος Τουρισμός, Ταξίδια Νεόνυμφων, Αεροπορικά & Ατμοπλοϊκά Εισιτήρια, Οργάνωση Συνεδρίων & Incentives, Εσωτερικός Τουρισμός, Οργάνωση κάθε είδους Επαγγελματικών Ταξιδιών, Ειδικά θεματικά ταξίδια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024