Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑ. Γκερέκου: Ωθηση σε νέες μορφές διαχείρισης του τουριστικού προϊόντος
Ομιλία στην έκθεση Τουριστικό Πανόραμα

Α. Γκερέκου: Ωθηση σε νέες μορφές διαχείρισης του τουριστικού προϊόντος

Στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες τουρισμού αναφέρθηκε η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα Aντζελα Γκερέκου, μιλώντας χθες σε εκδήλωση για την έναρξη της έκθεσης Τουριστικό Πανόραμα. Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες τουρισμού, όπως είναι το…

Στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες τουρισμού αναφέρθηκε η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα Aντζελα Γκερέκου, μιλώντας χθες<...> σε εκδήλωση για την έναρξη της έκθεσης Τουριστικό Πανόραμα.

Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες τουρισμού, όπως είναι το e-booking, και το social media marketing, οι οποίες παρουσιάζονται στο Τουριστικό Πανόραμα, προβάλλουν νέες μορφές διαχείρισης του τουριστικού προϊόντος. “Οι νέες αυτές μορφές”, όπως σημείωσε η υφυπουργός, “προωθούνται τόσο από τον Δημόσιο όσο και από τον Ιδιωτικό Τομέα, ως οι πιο καινοτόμες μέθοδοι που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σήμερα.

Με τους όρους `go-green` και `go-culture` ανακοινώνονται οι νέες τάσεις που προωθούνται στις μέρες μας, δηλαδή η νέα προοπτική που έχει να κάνει με την πράσινη ανάπτυξη του Τουρισμού και την αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, παράλληλα με τον σεβασμό του περιβάλλοντος”.

Η κα Γκερέκου, σημείωσε ότι στόχος του υπουργείου είναι να διασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα για την αξιοποίηση και τη προβολή του ελληνικού τουρισμού και προς σε αυτήν την κατεύθυνση αναπτύσσονται οι δράσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024