Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑγνοια του υπουργού για την πορεία του ελληνικού τουρισμού
Ενημέρωση του Πρωθυπουργού

Αγνοια του υπουργού για την πορεία του ελληνικού τουρισμού

Σε ενημέρωση του πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κ. Καραμανλή προέβη την Παρασκευή ο υπουργός Τουρισμού κ. Κ. Μαρκόπουλος, ουσιαστικά λέγοντας του ότι τα απαισιόδοξα σενάρια της αρχής της χρονιάς δεν υπάρχουν πια, μη διευκρινίζοντας όμως ποια είναι…

Σε ενημέρωση του πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κ. Καραμανλή προέβη την Παρασκευή ο υπουργός Τουρισμού κ. Κ. Μαρκόπουλος, ουσιαστικά<...> λέγοντας του ότι τα απαισιόδοξα σενάρια της αρχής της χρονιάς δεν υπάρχουν πια, μη διευκρινίζοντας όμως ποια είναι τα αισιόδοξα σενάρια. Επίσης, σύμφωνα με την πάγια πολιτική του δεν έδωσε κανένα στοιχείο για την πορεία του ελληνικού τουρισμού, επικαλούμενος ότι στην αρχή της τουριστικής περιόδου δεν δίνουμε ποσοστά.

Η πλήρης ανακοίνωση του γραφείου του Πρωθυπουργού αναφέρει ότι ο υπουργός μετά την επίσκεψη του στον πρωθυπουργό δήλωσε ότι «Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την πρόοδο της τουριστικής πολιτικής της χώρας, για τα δεδομένα της περιόδου. Για να είμαι ακριβής τον ξαναενημέρωσα, γιατί το ενδιαφέρον του είναι πάρα πολύ μεγάλο. Μπορώ να σας πω ότι τα απαισιόδοξα σενάρια, που υπήρχαν στην αρχή της χρονιάς, δεν υπάρχουν πια. Στα μέτρα της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής κρίσης, η κατάσταση ελέγχεται απόλυτα και κατά τον καλύτερο τρόπο. Και βεβαίως καθημερινά βρισκόμαστε στο μετερίζι του αγώνα, δοθέντος ότι ακόμα είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν”.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποσοστό της πτώσης που προβλέπεται για φέτος ο κ. Μαρκόπουλος είπε ότι «Όταν είναι κανείς στο ξεκίνημα της σεζόν δεν δίνει ποσοστά. Λέει μονάχα αυτό το οποίο υπάρχει σήμερα: Ότι δεν υπάρχει καταστροφικό σενάριο και ότι ο καθημερινός αγώνας είναι ουσιαστικός, για να φτάσουμε, μετά τη σεζόν, να έχουμε τα νούμερα για τα οποία θα συζητήσουμε όλοι.»

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024