Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑγώνες Kite Surf και φέτος στην Λευκάδα

Αγώνες Kite Surf και φέτος στην Λευκάδα

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά αγώνες KITE SURF, στις 23 και 24 Ιουνίου 2007, στη θαλάσσια περιοχή των Μύλων-`Αη Γιάννη Λευκάδας. Η διοργάνωση των αγώνων INTERNATIONAL […]

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά αγώνες KITE SURF, στις 23 και 24 Ιουνίου 2007, στη θαλάσσια περιοχή των Μύλων-`Αη Γιάννη Λευκάδας. Η διοργάνωση των αγώνων INTERNATIONAL KITE SURF-OPEN 2007, γίνεται<...>στο πλαίσιο προβολής και ανάδειξης του νέου αυτού αθλήματος, που ευνοείται λόγω των ιδανικών συνθηκών που επικρατούν στην εν λόγω περιοχή και που την καθιστούν μοναδική για τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Το Kite Surfing προέρχεται από το συνδυασμό πολλών άλλων αθλημάτων (windsurfing, waterski, wakeboard, paragliding) και από μία άποψη θα μπορούσε να θεωρηθεί η φυσική εξέλιξη του windsurfing, αφού η χρήση ελαφρύτερου εξοπλισμού προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στον αναβάτη. Ο αναβάτης χρησιμοποιεί ένα μικρό σκάφος, το οποίο οδηγεί ενώ κρατά τη μάτσα, που τον συνδέει με μακριά σχοινιά με τον αετό. Ο Kitesurfer δεν χρειάζεται να `κυνηγά; τον πολύ αέρα. Από τα 2-3 bfr μπορεί κάποιος να επιδοθεί στο συγκεκριμένο άθλημα εκτελώντας εντυπωσιακούς ελιγμούς και ψηλά άλματα.

Η διαφημιστική καμπάνια των αγώνων θα κορυφωθεί με δημοσιεύματα σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες και περιοδικά καθώς και με αναφορές και οπτικό υλικό σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια και συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε 3 διαφορετικές κατηγορίες: FREE STYLE, BEST TRICK και HANG TIME. Όσοι επιθυμούν μπορούν να διαγωνισθούν σε μία ή περισσότερες κατηγορίες.

Στους νικητές και των 3 κατηγοριών θα απονεμηθούν έπαθλα. Για τους θεατές έχουν προβλεφθεί κληρώσεις με πλούσια δώρα και πολλά άλλα δροσιστικά happenings. Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές τόσο στους αγώνες Kite Surf όσο και στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, θα προσφερθούν αναμνηστικά δώρα.

Παράλληλα, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λευκάδας διοργανώνει και φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαιμάχων του Α.Σ.ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ με την ομάδα των δημοσιογράφων της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ (23/6/2007) στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας και ώρα 18:00. Η εκδήλωση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων ύπαρξης και πορείας της τοπικής ομάδας του ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024