Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑλλαγές και χτες στα δρομολόγια πλοίων

Αλλαγές και χτες στα δρομολόγια πλοίων

Με αλλαγές σε αρκετά δρομολόγια πλοίων, εξαιτίας βλαβών που εμφάνισαν, ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα, ταλαιπωρώντας και τους τελευταίουςαδειούχους του Ιουλίου, που σχεδίαζαν διακοπές σε κάποιο νησί της χώρας. Συγκεκριμένα, […]

Με αλλαγές σε αρκετά δρομολόγια πλοίων, εξαιτίας βλαβών που εμφάνισαν, ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα, ταλαιπωρώντας και τους τελευταίους<...>αδειούχους του Ιουλίου, που σχεδίαζαν διακοπές σε κάποιο νησί της χώρας.

Συγκεκριμένα, από χτες σταμάτησε τα πρωινά δρομολόγια του για Δυτικές Κυκλάδες το ταχύπλοο ‘Speed Runner I’, προκειμένου να επισκευαστεί η βλάβη του σε μια από τις τρεις μηχανές που διαθέτει, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στα δρομολόγια του στις 4 Αυγούστου. Στη θέση του δρομολογήθηκαν τα επιβατηγά ‘Αγιος Γεώργιος’ και ‘Δημητρούλα’, καθώς και το ταχύπλοο ‘High Speed 1’.

Εκτός δρομολογίων παραμένει όμως ακόμη και το ‘Εξπρές Σαντορίνη’, λόγω βλάβης, του οποίου το χτεσινό βραδινό δρομολόγιο για Πάρο-Νάξο θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί από το ‘High Speed 3’.

Επίσης, όσοι επρόκειτο να ταξιδέψουν για Ίο-Θήρα θα μοιραστούν την Τρίτη στα πλοία ‘Ρομίλντα’ και ‘High Speed 5’. Ωστόσο, οι πιο άτυχοι είναι αυτοί που έχουν επιλέξει για προορισμό των διακοπών τους την Ανάφη, καθώς καλούνται να ταξιδέψουν με το ‘High Speed 5’ έως τη Σαντορίνη και από εκεί να μεταβούν στην Ανάφη με τοπικό δρομολόγιο.

Εντωμεταξύ, μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν χτες και οι επιβάτες του ‘Β.Κορνάρος’, καθώς κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά από τα Χανιά με δίωρη καθυστέρηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024