Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑλλαγές στον χωροταξικό σχεδιασμό για τον τουρισμό σχεδιάζει το ΥΠΕΚΑ
Υπουργείο Περιβάλλοντος

Αλλαγές στον χωροταξικό σχεδιασμό για τον τουρισμό σχεδιάζει το ΥΠΕΚΑ

Σε διαδικασία αναθεώρησης – εξειδίκευσης και τροποποίησης βρίσκονται τα Περιφερειακά Χωροταξικά Πλαίσια όσο και το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό, όπως ενημερώνει η διευθύντρια Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του […]

Σε διαδικασία αναθεώρησης – εξειδίκευσης και τροποποίησης βρίσκονται τα Περιφερειακά Χωροταξικά Πλαίσια όσο και το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό, όπως ενημερώνει<...> η διευθύντρια Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Πολυξένη Ζέικου, με έγγραφό της που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η Βουλή ενημερώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ότι μελετάται αναθεώρηση των περιφερειακών και του ειδικού πλαισίου για τον τουρισμό, με αφορμή ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κώστα Αϊβαλιώτη για την αναβάθμιση του τουρισμού στη Σάμο.

Η κα Ζέικου ενημερώνει επίσης τον κ. Αϊβαλιώτη ότι “οι κατευθύνσεις για την ανάπτυξη των τουριστικών δραστηριοτήτων παρέχονται από τα εγκεκριμένα από το 2013, 12 Περιφερειακά Πλαίσια Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης όσο και από το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό που προσδιορίστηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση το 2009”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024