Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί`Αμεση διευθέτηση του ζητήματος με τα διαβατήρια ζητά ο Στέφανος Ταμβάκης
Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού

`Αμεση διευθέτηση του ζητήματος με τα διαβατήρια ζητά ο Στέφανος Ταμβάκης

Αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά εκατοντάδες Έλληνες ομογενείς στην προσπάθεια τους έκδοσης νέου τύπου διαβατηρίου ζητά με επιστολή του προς την Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού ο πρόεδροςτου Συμβουλίου […]

Αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά εκατοντάδες Έλληνες ομογενείς στην προσπάθεια τους έκδοσης νέου τύπου διαβατηρίου ζητά με επιστολή του προς την Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού ο πρόεδρος<...>του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού κ. Στέφανος Ταμβάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΑΕ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται προτείνει, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ΕΡΤ “την εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας, σύμφωνα με την οποία τα διαβατήρια παύουν να ισχύουν το χρόνο της ημερομηνίας λήξης τους, δηλαδή τα παλαιού τύπου ελληνικά διαβατήρια να εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

“Οι αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες τόσο μεμονωμένων πολιτών όσο και ομογενειακών φορέων, για τη δυσχερή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που σημειώνεται στην αντικατάσταση των διαβατηρίων τους, καθιστά επιτακτική την ανάγκη άμεσης διευθέτησης του ζητήματος” υπογραμμίζει ο κ Ταμβάκης.

“Το γεγονός” καταλήγει “ότι έχει αποσπαστεί προσωπικό σε ορισμένα προξενεία του εξωτερικού για τη διευκόλυνση και την επίσπευση των διαδικασιών είναι θετικό, αλλά ως φαίνεται κατόπιν των συνεχιζόμενων αντιδράσεων, η λύση αυτή δεν επαρκεί”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024