Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί“Πάντρεμα” αλά ελληνικά τουριστικής προβολής και κινηματογραφικής επιτυχίας

“Πάντρεμα” αλά ελληνικά τουριστικής προβολής και κινηματογραφικής επιτυχίας

Ένα πρωτότυπο διαφημιστικό πρόγραμμα σχεδιάζει ο ΕΟΤ με στόχο να εκμεταλλευτεί το θετικό κλίμα που υπάρχει για την Ελλάδα στις ΗΠΑ από τη μεγάλη επιτυχία της κινηματογραφικής επιτυχίας My big […]

Ένα πρωτότυπο διαφημιστικό πρόγραμμα σχεδιάζει ο ΕΟΤ με στόχο να εκμεταλλευτεί το θετικό κλίμα που υπάρχει για την Ελλάδα<...> στις ΗΠΑ από τη μεγάλη επιτυχία της κινηματογραφικής επιτυχίας My big fat Greek wedding» (Γάμος αλά ελληνικά).

Συγκεκριμένα ο ΕΟΤ θα βάλει διαφημιστική καταχώρηση στο περιοδικό ” Modern Bride ” (Σύγχρονη Νύφη) του Conte Nast Bridal Group στις ΗΠΑ παράλληλα με άλλες ενέργειες προβολής και δημοσίων σχέσεων, που περιλαμβάνουν τη δωρεάν διανομή 7,2 εκατ. DVD με την ταινία μέσω του περιοδικού, καθώς και την εκτύπωση διαφημιστικού λογοτύπου για τον ελληνικό τουρισμό, σε συνδυασμό με την ταινία σε σουηπστέηκ (λαχείο) που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου χρόνου στις ΗΠΑ.

”Η ιδέα βασίζεται στους σύγχρονους τρόπους διαφήμισης και στην εκμετάλλευση των αποτελεσμάτων από την τεράστια εισπρακτική επιτυχία που είχε η προβολή της ταινίας στις ΗΠΑ”, τόνισε ο πρόεδρος του ΕΟΤ Γιάννης Πατέλλης.

Η καμπάνια του ΕΟΤ στις ΗΠΑ θα ενισχυθεί και από άλλες ενέργειες προώθησης της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων. Στο πλαίσιο αυτό ο ΕΟΤ θα συμμετάσχει και φέτος ως κύριος χορηγός στο Trade Show, που θα πραγματοποιηθεί 1 και 2 Φεβρουαρίου στο Long Beach της Καλιφόρνια. Η εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Ομιλο των Los Angeles Times, αποτελεί κορυφαίο τουριστικό γεγονός για τις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ. Στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΕΟΤ περιλαμβάνεται η εμφάνιση του λογότυπου του ελληνικού τουρισμού στην ηλεκτρονική σελίδα των L.A. Times, διαφημιστικά ανταποδοτικά οφέλη με καταχωρήσεις σε ειδικά ένθετα της εφημερίδας, διαφημιστικά banners κ.α.

Παράλληλα, εκπομπή αφιερωμένη στην Ελλάδα θα μεταδίδεται καθημερινά και για μια εβδομάδα από το BBC World. Το αφιέρωμα θα γίνει από την εκπομπή Fast Track και θα επαναλαμβάνεται καθημερινά μέχρι την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024