Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑναδάσωση δάσους Καϊάφα από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης
Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης

Αναδάσωση δάσους Καϊάφα από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, δηλώνει ότι μετά τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών του Αυγούστου του 2007, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) ανέλαβε το έργο της αναδάσωσης του δάσους Καϊάφα. Απευθυνόμενος στον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης…

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, δηλώνει ότι μετά τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών του Αυγούστου<...> του 2007, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) ανέλαβε το έργο της αναδάσωσης του δάσους Καϊάφα. Απευθυνόμενος στον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, αναφέρει: “Προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση αυτού του έργου, η ΕΤΑ κατέθεσε τρεις μελέτες, οι οποίες και εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες δασικές υπηρεσίες. Οι μελέτες αυτές αφορούν:
– Τον πίνακα υλοτομίας του δάσους
– Τα έργα προστασίας ορεινής λεκάνης απορροής και συγκράτησης αμμοθινών
– Την αναδάσωση για την αποκατάσταση και ανασύσταση του οικοτόπου της κουκουναριάς

Παρακαλούμε πολύ, για τη διευκόλυνση του κοινοβουλευτικού μας έργου, όπως μας καταθέσετε τις τρείς ως άνω μελέτες (υλοτομίας, συγκράτησης αμμοθινών και αναδάσωσης)”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024