Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑναλυτικές οδηγίες για την μετάβαση στο ΕΥΡΩ

Αναλυτικές οδηγίες για την μετάβαση στο ΕΥΡΩ

Οδηγός για την προετοιμασία και την ομαλή ένταξη των τουριστικών επιχειρήσεων στο Ενιαίο Ευρωπαϊκό Νόμισμα ετοιμάστηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων-ΣΕΤΕ. Ο ΣΕΤΕ σε συνεργασία με τον σύνδεσμο […]

Οδηγός για την προετοιμασία και την ομαλή ένταξη των τουριστικών επιχειρήσεων στο Ενιαίο Ευρωπαϊκό Νόμισμα ετοιμάστηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων-ΣΕΤΕ<.>.
Ο ΣΕΤΕ σε συνεργασία με τον σύνδεσμο για τη Νομισματική Ένωση της Ευρώπης (Association for the Monetary Union of Europe, AMUE), την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και την EFG Eurobank, επεξεργάστηκαν, υποστήριξαν και προσφέρουν στις τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας, την ελληνική έκδοση του Οδηγού: "ΕΥΡΩ και Τουριστικές Επιχειρήσεις – Αναλυτικός Οδηγός Προετοιμασίας".
Ο Οδηγός που θα διανεμηθεί σε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες, αποτελεί ένα "εργαλείο" πληροφόρησης, το οποίο θα στηρίξει τις προσπάθειες των επιχειρήσεων του χώρου να ενταχθούν στη ζώνη του Ευρώ<.>.
Ο Οδηγός έχει καταρτιστεί έτσι ώστε να εντοπίζονται τα βασικά στοιχεία της στρατηγικής μεταβίβασης στο Ευρώ των συστημάτων, των διαδικασιών καθώς και του ανθρώπινου δυναμικού των τουριστικών επιχειρήσεων.
Η παρουσίαση του Οδηγού θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Holiday Inn την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι.
Την έκδοση θα προλογίσει ο υπουργός Ανάπτυξης κ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ τον Οδηγό θα παρουσιάσει ο γενικός γραμματέας της AMUE κ. B. de Maigret.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024