Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνάπλαση παραλιακού μετώπου Μαραθώνα-Νέας Μάκρης-Ραφήνας
Ερώτηση του Θ. Λεβέντη

Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Μαραθώνα-Νέας Μάκρης-Ραφήνας

Σε ερώτησή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θ. Λεβέντης, επισημαίνει: “Η ανατολική Αττική τις τελευταίες δυο δεκαετίες αναπτύσσεται ραγδαία τόσο […]

Σε ερώτησή τους προς τους υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θ. Λεβέντης,<...> επισημαίνει:

“Η ανατολική Αττική τις τελευταίες δυο δεκαετίες αναπτύσσεται ραγδαία τόσο οικιστικά όσο και επιχειρηματικά με τρόπο όμως άναρχο που έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας των κατοίκων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ) πρότεινε μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου Μαραθώνα – Νέας Μάκρης-Ραφήνας, το οποίο έχουν εγκρίνει και συνυπογράφει φορείς του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επειδή κατά καιρούς προτάθηκαν διάφορα σχέδια για την `ανάπτυξη` της περιοχής όπως η κατασκευή τσιμεντένιου νησιού στη Νέα Μάκρη, το οποίο θα κακοποιούσε στην καλύτερη περίπτωση το περιβάλλον,
Ερωτώνται οι κ.κ. υπουργοί:
– Ποιο το περιεχόμενο του μνημόνιου συνεργασίας για την Ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου Μαραθώνα-Νέας Μάκρης-Ραφήνας και ποιοι φορείς του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το έχουν συνυπογράψει;
– Ποιο το χρονοδιάγραμμα και ποιές δράσεις έχουν προγραμματιστεί από τους συνεργαζόμενους φορείς για την υλοποίηση του ως άνω έργου;”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024