Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑναστέλλει τις εργασίες στην περιοχή του Καϊάφα η ΕΤΑ
Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης

Αναστέλλει τις εργασίες στην περιοχή του Καϊάφα η ΕΤΑ

Η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης δείχνοντας ευαισθησία στις ανησυχίες πολιτών και περιβαλλοντικών οργανώσεων αποφάσισε την άμεση αναστολή της οποιαδήποτε δραστηριότητας σχετικής με τις εργασίες υλοτομίας των καμένων δένδρωνστην περιοχή του Καϊάφα. […]

Η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης δείχνοντας ευαισθησία στις ανησυχίες πολιτών και περιβαλλοντικών οργανώσεων αποφάσισε την άμεση αναστολή της οποιαδήποτε δραστηριότητας σχετικής με τις εργασίες υλοτομίας των καμένων δένδρων<...>στην περιοχή του Καϊάφα.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς για να αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες προκειμένου να προχωρήσει η υλοτόμηση, που αποτελεί το πρώτο στάδιο αποκατάστασης του τμήματος που καταστράφηκε από τη φωτιά, ενέργεια που κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη, σύμφωνα με τις πραγματοποιηθείσες μελέτες.

Η ΕΤΑ σε κάθε περίπτωση έχει ως πρωταρχικό μέλημα την προστασία και αποκατάσταση του πληγέντος οικοσυστήματος του Καϊάφα και αυτό αποτελεί πάντα το μοναδικό κριτήριο για τις ενέργειες και τις δράσεις της, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση της.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΤΑ έχει αναθέσει την εκπόνηση Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης (ΕΠΜ) με στόχο την προστασία και βελτίωση των φυσικών και πολιτιστικών αξιών της περιοχής, σε συνδυασμό με τη δημιουργία ενός πόλου οικοτουρισμού που θα συμβάλει στην ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024