Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑναζήτηση, μέσω της 'Φιλοξενίας' εργαζομένων για ενοικιαζόμενα στο Ηράκλειο
Τουριστικά καταλύματα

Αναζήτηση, μέσω της 'Φιλοξενίας' εργαζομένων για ενοικιαζόμενα στο Ηράκλειο

Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουριστικό τομέα και ειδικότερα σε επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, δωματίων και κατοικιών για συγκεκριμένες ειδικότητες, μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης.

Το ΔΣ της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου “Η Φιλοξενία” επιθυμεί να υπενθυμίσει στους πολίτες που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουριστικό τομέα και ειδικότερα σε επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, δωματίων και κατοικιών για συγκεκριμένες ειδικότητες (καθαριότητα, σέρβις, κουζίνα, υποδοχή), ότι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης.

Το γραφείο της Ένωσης θα προωθήσει τα βιογραφικά που θα σταλούν σε όσες επιχειρήσεις αναζητήσουν προσωπικό των συγκεκριμένων ειδικοτήτων.

Ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης, σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: “Αν και οι επιχειρήσεις μας αποτελούν οικογενειακές επιχειρήσεις εντούτοις για τις λίγες μονάδες που απασχολούν προσωπικό, η εξεύρεση του αποτελεί σημείο έντονου προβληματισμού. Για το λόγο αυτό με τη συγκεκριμένη δράση μας προσπαθούμε και τα μέλη μας να εξυπηρετήσουμε, αλλά και τους πολίτες που ενδιαφέρονται για εργασία να ενθαρρύνουμε”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023