Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνεπηρέαστη η τουριστική κίνηση της Ζακύνθου από τους σεισμούς

Ανεπηρέαστη η τουριστική κίνηση της Ζακύνθου από τους σεισμούς

Αισιόδοξοι είναι οι τουριστικοί φορείς του νησιού της Ζακύνθου για την πορεία της τουριστικής κίνησης, ενώ όσο αφορά στο θέμα της σεισμικής διέγερσηςαπό τους σεισμούς κρίνουν ότι δεν θα υπάρξει […]

Αισιόδοξοι είναι οι τουριστικοί φορείς του νησιού της Ζακύνθου για την πορεία της τουριστικής κίνησης, ενώ όσο αφορά στο θέμα της σεισμικής διέγερσης<...>από τους σεισμούς κρίνουν ότι δεν θα υπάρξει ουσιαστικό πρόβλημα. “Οι σεισμοί είναι ένα φαινόμενο συνυφασμένο με την Ζάκυνθο. Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους τουρίστες ότι τα κτίρια είναι χτισμένα με όλους τους κανόνες αντισεισμικής προστασίας”. Αυτό αναφέρει στο TravelDailyNews ο πρόεδρος της Ένωσης Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λαγανά κ. Διονύσης Σιδηροκαστρίτης και συμπληρώνει: “…όσο αφορά στη θερινή περίοδο που ανοίγει αρχές Μαΐου, πιστεύουμε ότι θα πάει καλά και θα κινηθεί ανοδικά”. Παράλληλα ο διοικητής της τουριστική αστυνομίας του νησιού κ. Πέτρος Καρυδάκης επεσήμανε ότι δεν υπάρχει καμία ακύρωση στις μέχρι τώρα κρατήσεις.

Όσο αφορά στο θέμα της αντισεισμικής θωράκισης του νησιού, το TravelDailyNews, απευθύνθηκε στην πολιτικό μηχανικό κυρία Ανδριάννα Νικολάου, η οποία τόνισε: “…η κατασκευή των κτιρίων με βάση τον ισχύοντα αντισεισμικό κανονισμό αποτελεί δικλίδα ασφαλείας”, ενώ έσπευσε να τονίσει ότι οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναφέρουν ζημιές που ενδεχομένως θα πέσουν στην αντίληψή τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024