Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνεστάλη η τριήμερη προειδοποιητική απεργία των τουριστικών λεωφορείων

Ανεστάλη η τριήμερη προειδοποιητική απεργία των τουριστικών λεωφορείων

Ως ένδειξη καλής θέλησης, τα προεδρεία της Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ) και της Ομοσπονδίας Τουρισμού Β. Ελλάδος αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν την εξαγγελθείσα για σήμερα τριήμερη προειδοποιητική απεργία των…

Ως ένδειξη καλής θέλησης, τα προεδρεία της Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ) και της Ομοσπονδίας Τουρισμού Β. Ελλάδος αποφάσισαν<...> να μην πραγματοποιήσουν την εξαγγελθείσα για σήμερα τριήμερη προειδοποιητική απεργία των περίπου 5.000 τουριστικών λεωφορείων.

Οι ομοσπονδίες, όπως αναφέρουν στην επιστολή που έστειλαν στον υπουργό Ανάπτυξης Ακη Τσοχατζόπουλο, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αναστολή της απεργίας προκειμένου να δοθεί πίστωση χρόνου στο αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης να ενεργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επίλυση των αιτημάτων του κλάδου.

Χθες το πρωί είχε προηγηθεί συνάντηση με τον συναρμόδιο υπουργό Μεταφορών Χρίστο Βερελή. Το βασικό αίτημα του κλάδου για επιδότηση, ώστε να υπάρξει ανανέωση του στόλου των παλαιών λεωφορείων, βρίσκεται υπό εξέταση από την κυβέρνηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024