Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΑνοικτή πρόσκληση για τη ‘Διάδοση και καθιέρωση της ελληνικής κουζίνας’

Ανοικτή πρόσκληση για τη ‘Διάδοση και καθιέρωση της ελληνικής κουζίνας’

Στα πλαίσια του Ε.Π. ‘Ανταγωνιστικότητα’ του Γ’ΚΠΣ, έχει εκδοθεί ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής στο Πρόγραμμα ‘Διάδοση και καθιέρωση της ελληνικής κουζίνας’,

Στα πλαίσια του Ε.Π. ‘Ανταγωνιστικότητα’ του Γ’ΚΠΣ, έχει εκδοθεί ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής στο Πρόγραμμα<...> ‘Διάδοση και καθιέρωση της ελληνικής κουζίνας’, και ο ΕΟΤ ενημερώνει τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό ότι ο πρώτος κύκλος αξιολόγησης των σχετικών προτάσεων θα αρχίσει αμέσως μετά τις 15 Φεβρουαρίου 2003, από τους κατά τόπους Ενδιάμεσους Φορείς Διαχείρισης, ΕΦΔ. Κατά την πρώτη αξιολόγηση θα ελεγχθούν οι αιτήσεις που έχουν αποδεδειγμένα κατατεθεί στον ΕΟΤ ή στους οικείους ΕΦΔ το αργότερο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2003 και εφόσον οι εν λόγων επιχειρήσεις έχουν ήδη ελεγχθεί από τον ΕΦΕΤ και έχουν προσκομίσεις σχετική βεβαίωση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δυνατό να κατατίθενται οποτεδήποτε, με τελική προθεσμία τις 30 Ιουνίου 2003. Τα αναγκαία ενημερωτικά έντυπα καθώς και τα τυποποιημένα έντυπα προς συμπλήρωση από τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες διατίθενται στους κατά τόπους Ενδιάμεσους Φορείς Διαχείρισης, ΕΦΔ, και στον ΕΟΤ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024