Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑντώνης Μανιαδάκης: Υπερτιμημένη η αγορά του Αιγαίου

Αντώνης Μανιαδάκης: Υπερτιμημένη η αγορά του Αιγαίου

Υπερτιμημένη θεωρεί την αγορά του Αιγαίου ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, κ. Αντώνης Μανιαδάκης, μιλώντας στον κ. Π. Δ. Υφαντή για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδα TravelDailyNews…

Υπερτιμημένη θεωρεί την αγορά του Αιγαίου ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, κ. Αντώνης Μανιαδάκης, μιλώντας στον κ. Π. Δ. Υφαντή<...>για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδα TravelDailyNews.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της κρητικής εταιρίας επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι “η εταιρία του θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην αύξηση της κερδοφορίας της στις γραμμές, όπου δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή”. Παράλληλα, εκτιμά ως πρώτο βήμα προς την πλήρη απελευθέρωση τις αποφάσεις του ΥΕΝ να απελευθερώσει μερικώς τα δρομολόγια από συγκεκριμένα λιμάνια της χώρας. Ταυτόχρονα τονίζει με έμφαση ότι “ο κρατικός παρεμβατισμός αποτελεί τροχοπέδη για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της ελληνικής ακτοπλοΐας”.

Στη συνέντευξή του ο κ. Μανιαδάκης αναφέρεται επιπλέον στους λόγους που οδήγησαν την εταιρία να ρευστοποιήσει τις συμμετοχές της στην FORTHnet και την ΑΝΕΚ, ενώ ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του ομίλου για την εταιρία Hellenic Seaways.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται στο ενδεχόμενο επέκτασης των Μινωικών σε άλλες γραμμές της Κρήτης και του Αιγαίου, στις προοπτικές της αγοράς της Αδριατικής, στο ενδεχόμενο επέκτασης σε άλλες γραμμές του εξωτερικού, αλλά και στις προοπτικές στενότερης συνεργασίας με τον όμιλο Attica Group.

Αναζητήστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στη στήλη “επί της ουσίας” με τον Π. Δ. Υφαντή του TravelDailyNews.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024