Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπαιτούν τη δημιουργία τουριστικού τμήματος στο επιμελητήριο Καβάλας

Απαιτούν τη δημιουργία τουριστικού τμήματος στο επιμελητήριο Καβάλας

Επιτακτική κρίνεται η δημιουργία τουριστικού τμήματος στο Επιμελητήριο Καβάλας, σύμφωνα με τα μέλη του συλλόγου ξενοδόχων του νομού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης, κ. Απόστολο Αθιανά, η δημιουργία τουριστικού […]

Επιτακτική κρίνεται η δημιουργία τουριστικού τμήματος στο Επιμελητήριο Καβάλας, σύμφωνα με τα μέλη του συλλόγου ξενοδόχων του νομού<...>. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης, κ. Απόστολο Αθιανά, η δημιουργία τουριστικού τμήματος αποτελεί παλαιό αίτημα και εκτιμά ότι με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί η καλύτερη προβολή του νομού τους.

Οι επαγγελματίες του κλάδου είναι υποχρεωμένοι θεσμικά να ανήκουν στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), ωστόσο, όπως επισημαίνει ο κ. Αθιανάς, «λάβαμε την απόφαση να ενισχύσουμε το τοπικό Επιμελητήριο ώστε να μπορούμε να συνεργαζόμαστε καλύτερα. Ένας από τους όρους που θα συζητηθεί θα είναι η εγγραφή και η συνδρομή μας να γίνεται με το ήμισυ του ποσού που απαιτείται για τα υπόλοιπα μέλη του επιμελητηρίου με δεδομένο ότι εμείς δεν θα απαλλαγούμε από την εγγραφή στο ΞΕΕ. Βέβαια η συμμετοχή μας θα είναι προαιρετική, αλλά συμφωνήσαμε να συμμετέχουμε, γιατί είναι γνωστό ότι το Επιμελητήριο Καβάλας έχει πολύ καλή οργάνωση όσον αφορά τη γραμματειακή υποστήριξη και μπορεί να διαχειρισθεί ευκολότερα προγράμματα προβολής και συμμετοχής σε εκθέσεις».

Τέλος, ιδιαίτερη σημασία δίνει ο κ. Αθιανάς και στη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων τουριστικής προβολής και ανάπτυξης μέσω της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024