Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπεβίωσε ο πρόεδρος της ΓΕΠΟΕΤ, Μάριος Τριβυζάς
ΓΕΠΟΕΤ

Απεβίωσε ο πρόεδρος της ΓΕΠΟΕΤ, Μάριος Τριβυζάς

Η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού 'θρηνεί την απώλεια όχι μόνο του ιδρυτή της, αλλά και ενός μεγάλου άνδρα του τουρισμού'.

Η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) ανακοίνωσε το θάνατο του προέδρου της, Μάριου Τριβυζά, αναφέροντας ότι ότι “η ΓΕΠΟΕΤ θρηνεί την απώλεια όχι μόνο του ιδρυτή της αλλά και ενός μεγάλου άνδρα του τουρισμού”.

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 30 Ιουνίου και ώρα 15.00 στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.

Η οικογένεια εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού προς υποστήριξη του Συλλόγου. Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τους λογαριασμούς τραπέζης και πληροφορίες για τη διαδικασία.

Ο Μάριος Τριβυζάς ήταν ο ιδρυτής του τουριστικού οργανισμού Kentavros (με έτος ίδρυσης το 1959, αρχικά ως εταιρεία πούλμαν), που περιλαμβάνει τρεις εταιρείες – Kentavros Travel Network, Congress & Incentives Travel Center και το ξενοδοχείο Century Resort Hotel στην στην Αχαράβη της Κέρκυρας.

Με αφορμή την απώλεια του προέδρου της ΓΕΠΟΕΤ, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΕ, με μεγάλη θλίψη, αποχαιρετά σήμερα τον καλό φίλο και πρωτεργάτη του ελληνικού τουρισμού Μάριο Τριβυζά. Ο Μάριος, ήταν από τους στυλοβάτες των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και η συμβολή του σημαντική στην ανάπτυξη του τουρισμού της Ελλάδας. Πάντα νεωτεριστής, πάντα πρόθυμος, πάντα στην εμπροσθοφυλακή. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπτήρια στην οικογένειά του”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024