Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπό 24 έως 28 Ιουνίου το Seatrade HATTA Cruise Forum
Διακεκριμένοι ομιλητές και υψηλόβαθμα στελέχη

Από 24 έως 28 Ιουνίου το Seatrade HATTA Cruise Forum

Στην Αθήνα, και συγκεκριμένα από τις 24 έως 28 Ιουνίου 2008, θα πραγματοποιηθεί από τον Σύνδέσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και τον διεθνή Οργανισμό Seatrade, το Seatrade HATTA Cruise Forum. Αξίζει να αναφερθεί πως το Φόρουμ διοργανώνεται στην Αθήνα και σε επιλεγμένους νησιωτικούς προορισμούς…

Στην Αθήνα, και συγκεκριμένα από τις 24 έως 28 Ιουνίου 2008, θα πραγματοποιηθεί από τον Σύνδέσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και τον διεθνή Οργανισμό Seatrade, το Seatrade HATTA Cruise Forum. Αξίζει<...>να αναφερθεί πως το Φόρουμ διοργανώνεται στην Αθήνα και σε επιλεγμένους νησιωτικούς προορισμούς (Σύρο, Πάρο), ενώ είναι το μεγαλύτερο συνέδριο για την κρουαζιέρα που έλαβε χώρα ποτέ στην Ελλάδα.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδείξει αφενός τους λιγότερο επισκέψιμους και γνωστούς προορισμούς κρουαζιέρας της Ελλάδας, και αφετέρου την χώρα μας γενικότερα ως κόμβο διεθνών προγραμμάτων κρουαζιέρας. Για τον σκοπό αυτό έχουν κληθεί να συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές και υψηλόβαθμα στελέχη των διεθνών εταιριών κρουαζιέρας, υπευθύνων στον σχηματισμό προγραμμάτων κρουαζιέρας στην Ευρώπη και άλλοι ξένοι ειδικοί στη διεθνή κρουαζιέρα.

Με τον τρόπο αυτό η Ελλάδα θα προβληθεί στο εξωτερικό ως ανανεωμένος προορισμός κρουαζιέρας, πράγμα που σημαίνει πως θα είμαστε πλέον σε θέση να αξιοποιήσουμε στο εξωτερικό και τα μικρότερα λιμάνια, τα μικρότερα νησιά και σε μια ευρύτερη κλίμακα να αναπτύξουμε την τουριστική κίνηση σε όλη την επικράτεια.

Στο Συνέδριο, Principal Sponsor είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Επίσης, η εκδήλωση τίθεται υπό την αιγίδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και την συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, της Εταιρίας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024