Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑποφασισμένος ο Νομάρχης Καβάλας για την κατασκευή ενός αιγιακού πάρκου

Αποφασισμένος ο Νομάρχης Καβάλας για την κατασκευή ενός αιγιακού πάρκου

Αποφασισμένος παρουσιάστηκε ο νομάρχης Καβάλας Θεόδωρος Καλλιοντζής να συνεχίσει τις προσπάθειες του για την παραχώρηση της έκτασης της αλάνας στη Νέα Ηρακλείτσα Παγγαίου και της υλοποίησης του φιλόδοξου προγράμματος για […]

Αποφασισμένος παρουσιάστηκε ο νομάρχης Καβάλας Θεόδωρος Καλλιοντζής να συνεχίσει τις προσπάθειες του για την παραχώρηση της έκτασης της αλάνας<...> στη Νέα Ηρακλείτσα Παγγαίου και της υλοποίησης του φιλόδοξου προγράμματος για την κατασκευή ενός αιγιακού πάρκου, τονίζουν δημοσιεύματα.

Ο κ. Καλλιοντζής σχετικά με την προκήρυξη που έχει δημοσιευθεί πριν από λίγο καιρό από την Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων, ΕΤΑ, και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από ιδιώτες επενδυτές για συγκεκριμένες παραλιακές οικοπεδικές εκτάσεις που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο των ΕΤΑ, όπου ανήκει και η αλάνα, τόνισε πως από τα διαμειφθέντα μεταξύ του ιδίου και των εκπροσώπων της εταιρίας που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση στην Περιφέρεια, τεκμαίρεται ότι οι εξελίξεις είναι αναστρέψιμες.

Τόνισε ότι του άφησαν να εννοηθεί πως είναι δυνατό να σταματήσει η διαδικασία παραχώρησης, έναντι ενοικίου, της συγκεκριμένης έκτασης σε ιδιώτες για χρονική περίοδο έξι ετών, εξέλιξη που θα έθετε τέρμα στις όποιες πρωτοβουλίες έχουν αναληφθεί για την υλοποίηση του σχεδίου κατασκευής του αιγιακού πάρκου. Ο νομάρχης Καβάλας υπογράμμισε πως έχουν γίνει αρκετά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή και έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα για τη σύνταξη προμελετών οικονομικών και περιβαλλοντικών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024