Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑπώλειες για τον κόσμο του τουρισμού
Πρόσωπα

Απώλειες για τον κόσμο του τουρισμού

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαδάκης, συνιδρυτής και πρόεδρος της DTS Incoming Hellas, συνεταίρος του γερμανικού τουριστικού ομίλου Der Touristik/REWE Group, καθώς και ο Αντώνης Αντωνάκης, πρ. πρόεδρος της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, συνιδρυτής και πρόεδρος της DTS Incoming Hellas, συνεταίρος του γερμανικού τουριστικού ομίλου Der Touristik/REWE Group, έφυγε χθες, Πέμπτη 7 Ιουλίου, από τη ζωή. Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ένας από τους πρωτεργάτες του τουρισμού, τον οποίο υπηρέτησε για περισσότερα από 40 χρόνια με ήθος και συνέπεια, προωθώντας την Κρήτη και την Ελλάδα στις σημαντικότερες αγορές του εξωτερικού.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση από το Σύνδεσμο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης αναφέρει: “Με την θλιβερή απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου Μέλους του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Γιώργου Παπαδάκη το Δ.Σ. συνήλθε έκτακτα και αποφάσισε  ομόφωνα τα παρακάτω:
α) Να παραστεί στην κηδεία ο πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ.
β) Να κατατεθεί στεφάνι.
γ) Να γίνει δωρεά ποσού 200 ευρώ, στο Σύλλογο Ανακουφιστικής Φροντίδας Κρήτης “Ζαχαρίας Μπαντουβάς”.

Ακόμη, έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου Αντώνης Αντωνάκης, σε ηλικία 72 ετών. Ο εκλιπών ήταν απόφοιτος της Ανωτέρας Τουριστικής Σχολής Ρόδου και είχε διατελέσει επί σειρά ετών επιτελικό στέλεχος με μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους της Ρόδου. Από τον Απρίλιο του 2006 έως και τον Απρίλιο του 2010 ήταν πρόεδρος στην Ένωση Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου.

Διετέλεσε καθηγητής στην ΑΣΤΕΡ για πολλά χρόνια και διευθυντικό στέλεχος σε πολλά ξενοδοχεία της Ρόδου. Τέλος, εργάστηκε επί σειρά ετών στο ξενοδοχειακό όμιλο Rodos Palace στο ξεκίνημα της καριέρας του και στη συνέχεια ως διευθυντής πωλήσεων έως και τη συνταξιοδότησή του στον Όμιλο Επιχειρήσεων Βασιλάκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024