Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπονομή πιστοποιητικών στον κλάδο των τουριστικών υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής 'ΤΥΔΑ'
Τουρισμός υπαίθρου

Απονομή πιστοποιητικών στον κλάδο των τουριστικών υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής 'ΤΥΔΑ'

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καταφύγιο 'Μπάφι' και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Τσουκιά, εμπνευστή του σχήματος πιστοποίησης προσόντων των στελεχών Τουριστικών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής.

Η απονομή των πρώτων πιστοποιητικών μέσω του ΕΣΥΔ Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης στον κλάδο των “ΤΥΔΑ” (Τουριστικών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής) είναι γεγονός.

Τα πιστοποιητικά απονεμήθηκαν από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Εταιρειών ΤΥΔΑ “EC-OE” Jean-Yves Lapeyrere, τον πρόεδρο της FedHATTA κ. Λύσανδρο Τσιλίδη πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, τον κ. Παναγιώτη Γιαννούτσο, διευθυντή του επίσημου φορέα πιστοποίησης DQS Hellas και τον πρόεδρο του ΣΕΤΕΥΔΑ κ. Στέφανο Σιδηρόπουλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καταφύγιο “Μπάφι” και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Τσουκιά, εμπνευστή του σχήματος πιστοποίησης προσόντων των στελεχών Τουριστικών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής.

Ο τουρισμός υπαίθριων δραστηριοτήτων χρειάζεται υπευθυνότητα
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της FedHATTA, “έχει μεγάλη σημασία να αισθάνεται ασφαλής ο ταξιδιώτης που έχει επιλέξει την χώρα μας για να πραγματοποιήσει περιπάτους, ανάβαση, αναρρίχηση ή οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα. Ο εργαζόμενος σε αυτό τον κλάδο του τουρισμού, και ο οδηγός δραστηριοτήτων, πρέπει να είναι γνώστης, ευέλικτος, και σίγουρα να φέρει τις προϋποθέσεις που προσυπογράφει ο φορέας πιστοποιήσεων. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον τρόπο που αντιμετωπίζει αυτό το αντικείμενο το μέλος μας, η ΣΕΤΕΥΔΑ, και γι’αυτό στηρίζουμε την προσπάθειά της. Αναφερόμαστε στο κύριο κομμάτι του Θεματικού Τουρισμού, το οποίο μπορεί να στηρίξει τον 12μηνο τουρισμό στην Ελλάδα, και το οποίο θα προωθήσει το σύνολο των τουριστικών γραφείων”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024