Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑπορρίφθηκε αίτημα της Κάσου για επιμήκυνση του διαδρόμου προσγείωσης
Ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Νικητιάδη

Απορρίφθηκε αίτημα της Κάσου για επιμήκυνση του διαδρόμου προσγείωσης

Την οικονομική και κοινωνική απομόνωση της Κάσου επισήμανε, ο Δωδεκανήσιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Νικητιάδης, με ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, προς τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, σχετικά με […]

Την οικονομική και κοινωνική απομόνωση της Κάσου επισήμανε, ο Δωδεκανήσιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Νικητιάδης, με ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, προς τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, σχετικά με το<...> αίτημα των κατοίκων της Κάσουυ, για επιμήκυνση του διαδρόμου προσγείωσης, ώστε να μπορούν να προσγειώνονται στο νησί μεγαλύτερα αεροσκάφη και κατΆεπέκταση να υπάρξει δυνατότητα τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας απέρριψε το αίτημα των κατοίκων του νησιού, επικαλούμενη τεχνικούς, οικονομικούς και περιβαλλοντικούς λόγους για την επιχωμάτωση της θάλασσας που απαιτείται, όπως αναφέρει στην ερώτηση του ο κ. Νικητιάδης και τονίζει ότι “…είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Υ.Π.Α. επικαλούμενη τις ανωτέρω δυσκολίες αποφασίζει να χαράξει την δική της νησιωτική πολιτική, αφού η κυβέρνηση αδιαφορεί, εμποδίζοντας την αναπτυξιακή πορεία της Κάσου…”.

Με δεδομένο ότι η Κάσος έχει να “δει” πλοίο στο λιμάνι της, τις τελευταίες 20 ημέρες και η Ολυμπιακή Αεροπορία, που καλύπτει τις ανάγκες των μικρών νησιών, οδηγείται ολοταχώς προς εκποίηση, χάριν επιχειρηματικών και οικονομικών συμφερόντων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τονίζει στην ερώτηση που κατέθεσε: “…τα ανωτέρω είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησής σας η οποία αδιαφορεί για τους πολίτες, αδιαφορεί για τα νησιά, αδιαφορεί για τους κατοίκους των νησιών μας και κινείται με γνώμονα την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων, έστω και αν αυτά είναι αντίθετα με την διασφάλιση της εδαφικής και κοινωνικής συνοχής της χώρας…”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024