Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή`Αρωμα Ελλάδας στις επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις της Ιταλίας
Γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου

`Αρωμα Ελλάδας στις επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις της Ιταλίας

Έχοντας ως σκοπό την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην ιταλική τουριστική αγορά, Αγορά στην οποία μάλιστα η Ελλάδα θεωρείται προορισμός πρώτης ή δεύτερης επιλογής όσον αφορά στα ταξίδια διακοπών των Ιταλών, το γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου συμμετέχει, με δικό του περίπτερο, στις επαγγελματικές εκθέσεις NO FRILLS, T.T.G Incontri…

Έχοντας ως σκοπό την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην ιταλική τουριστική αγορά, Αγορά στην οποία μάλιστα η Ελλάδα θεωρείται προορισμός πρώτης ή δεύτερης επιλογής όσον αφορά στα ταξίδια διακοπών<…>των Ιταλών, το γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου συμμετέχει, με δικό του περίπτερο, στις επαγγελματικές εκθέσεις NO FRILLS, T.T.G Incontri και 47ο SALONE NAUTICO INTERNAZIONALE.

NO FRILLS – Travel & Technology Expo
Workshop αποκλειστικά αφιερωμένο στις επαφές μεταξύ τουριστικών επιχειρηματιών, που πραγματοποιείται στην πόλη Bergamo, κέντρο του πλούσιου ιταλικού βορρά, με τον μεγαλύτερο αριθμό ταξιδιωτικών γραφείων (5.200 ταξιδιωτικά γραφεία σε ακτίνα περίπου 100 χιλ. από την έκθεση). Τεχνολογία πρωτοποριακή, δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες και επισκέπτες, εάν το επιθυμούν, να οργανώσουν συναντήσεις με τους πράκτορες που επιλέγουν. Είναι μια καινούρια μορφή τουριστικού business που συμπληρώνει τις ήδη υπάρχουσες τουριστικές εκθέσεις, σε μια περιοχή «κλειδί» για τους τουριστικούς επιχειρηματίες.

Η έκθεση NO FRILLS πραγματοποιείται 2 φορές το χρόνο:

  • `Ανοιξη: από 15 μέχρι 16 Φεβρουαρίου 2008
  • Φθινόπωρο: τον μήνα Σεπτέμβριο (από 28-29 Σεπτεμβρίου 2007)

T.T.G INCONTRI-RIMINI
Πραγματοποιείται από 12 μέχρι 14 Οκτωβρίου στην Ιταλική πόλη RIMINI. Πρόκειται για μια επαγγελματική έκθεση, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι Οργανισμοί Τουρισμού που εδρεύουν στην Ιταλία, οι Αεροπορικές και Ναυτιλιακές Εταιρίες και οι Ιταλοί Tour Operators, με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του Ε.Ο.Τ και των φορέων του Ιταλικού outgoing.

Θεωρείται μια συνάντηση-Workshop μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης. Οι επισκέπτες της έκθεσης είναι μόνον τουριστικοί επιχειρηματίες από όλη την Ιταλία και το εξωτερικό, με ενδιαφέρον να ανακαλύψουν τους «νεωτερισμούς» και τις καινούριες τάσεις της τουριστικής αγοράς. Να ληφθεί υπόψη ότι το 70% των επισκεπτών είναι ταξιδιωτικά γραφεία λιανικής πωλήσεως.
Το περίπτερο του Ε.Ο.Τ θα είναι ανοιχτό σε όλους τους Έλληνες τουριστικούς επιχειρηματίες που τις ημέρες αυτές επισκέπτονται την έκθεση και οι οποίοι, παράλληλα, έχουν την δυνατότητα να προγραμματίσουν τα επαγγελματικά τους ραντεβού, καθΆόλη τη διάρκεια της έκθεσης.

SALONE NAUTICO INTERNAZIONALE – ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΕΝΟΒΑΣ
Είναι η σπουδαιότερη έκθεση, σε διεθνές επίπεδο, επαγγελματικών σκαφών, όπου παράλληλα λειτουργεί και χώρος για την προώθηση του Θαλάσσιου Τουρισμού, έναν από τους πλέον δυναμικούς κλάδους της οικονομίας και στον οποίο επενδύονται μεγάλα κεφάλαια. Οι Ιταλοί, μεγάλοι ταξιδιώτες, με αγάπη για την θάλασσα, συγκαταλέγονται μεταξύ των κυριότερων αλλοδαπών τουριστών που καταπλέουν στην χώρα μας με σκάφη αναψυχής. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιούνται σημαντικές συσκέψεις και χαράσσεται η πολιτική για τον θαλάσσιο τουρισμό, ως στοιχείο ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας.

Στην έκθεση συμμετέχουν 1.547 εκθέτες (εκτός από τα σκάφη για τα οποία υπάρχει ειδικός εκθετικός χώρος), 1.089 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, 326.000 άτομα-κοινό, συμμετέχουν δε όλες οι ανταγωνίστριες χώρες. Η έκθεση πραγματοποιείται στις 6 – 14 Οκτωβρίου 2007.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024