Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑβραμόπουλος: Η αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα θα ξεπεράσει φέτος το 10%

Αβραμόπουλος: Η αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα θα ξεπεράσει φέτος το 10%

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή είχε χτες, Πέμπτη 11 Αυγούστου 2005, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος μετά το πέρας της συνάντησης τους, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι “φέτος η αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα θα ξεπεράσει το 10%

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή είχε χτες, Πέμπτη 11 Αυγούστου 2005, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης,<...>κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος μετά το πέρας της συνάντησης τους, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι “φέτος η αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα θα ξεπεράσει το 10%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις διεθνών και ανεξάρτητων φορέων”.

Πάμε καλά, ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο κ. Αβραμόπουλος, προσθέτοντας ότι “το θετικό αποτέλεσμα προκύπτει λόγω της ολοκληρωμένης στρατηγικής και του σχεδιασμού που υπήρξε”.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός, έχει ήδη αρχίσει η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά, αλλά όπως τόνισε “χρειάζονται βαθιές τομές και μεγάλες αλλαγές που να στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος”.

“Συνεργαζόμαστε με τον ιδιωτικό τομέα και μοιραζόμαστε τα αισιόδοξα μηνύματα”, τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ αναφερόμενος στις εκτιμήσεις για αύξηση του τουρισμού κατά 10% εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή είναι “αποτέλεσμα της έγκαιρης προετοιμασίας και της στοχευμένης διαφημιστικής εκστρατείας που υπήρξε”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η διαφημιστική καμπάνια του Υπουργείου θα ξεκινήσει φέτος νωρίτερα, με στόχο να συνεχιστεί η αυξημένη ροή τουριστών στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά, ενώ στις άμεσες προτεραιότητες του εντάσσεται και το νομοσχέδιο για τον ιαματικό τουρισμό, το οποίο θα κατατεθεί κατά πάσα πιθανότητα στη Βουλή το Σεπτέμβριο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024