Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑβραμόπουλος: Σε διψήφια ποσοστά η φετινή αύξηση του τουρισμού

Αβραμόπουλος: Σε διψήφια ποσοστά η φετινή αύξηση του τουρισμού

Συνεδρίαση για την πορεία του τουρισμού πραγματοποίησε χτες, Τρίτη 30 Αυγούστου 2005, η Κυβερνητική Επιτροπή, υπό τον Πρωθυπουργό, κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, και εισηγητή τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο

Συνεδρίαση για την πορεία του τουρισμού πραγματοποίησε χτες, Τρίτη 30 Αυγούστου 2005, η Κυβερνητική Επιτροπή, υπό τον Πρωθυπουργό,<...>κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, και εισηγητή τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι “οι σχετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης έχουν αποδώσει θετικά αποτελέσματα”, ενώ όπως ανέφερε “βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά”.

Η χώρα ξαναμπήκε στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και αποτελεί έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς” είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, εκτιμώντας παράλληλα ότι “η αύξηση του τουρισμού σε σχέση με πέρσι θα είναι σε διψήφια ποσοστά. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι “προϋπόθεση αποτελεί το γενικότερο νοικοκύρεμα της χώρας και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών”.

“Τους επόμενους μήνες”, μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Αβραμόπουλος, “θα ακολουθήσει νομοθετικό έργο που θα βοηθήσει το νοικοκύρεμα, θα ενισχύσει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και θα επιμηκύνει την τουριστική περίοδο”.

Τέλος, όσον αφορά στα φετινά θετικά αποτελέσματα, ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε ότι “οφείλονται και στη στοχευμένη επικοινωνιακή εκστρατεία, η οποία θα αρχίσει και πάλι για την επόμενη χρονιά τον μεθεπόμενο μήνα, ώστε να δώσει δύναμη και ώθηση για θετικότερες προοπτικές”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024