Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑξιοποίηση του αεροδρομίου `Μέγας Αλέξανδρος` μέσω του προγράμματος EARD

Αξιοποίηση του αεροδρομίου `Μέγας Αλέξανδρος` μέσω του προγράμματος EARD

Μελέτη, με αντικείμενο την εύρεση τρόπων περαιτέρω αξιοποίησης του αεροδρομίου `Μέγας Αλέξανδρος` θα εκπονήσειο Δήμος Χρυσούπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος EARD (Ανάπτυξη Ευρωπαϊκών Περιοχών με Αεροδρόμια) που χρηματοδοτείται από την […]

Μελέτη, με αντικείμενο την εύρεση τρόπων περαιτέρω αξιοποίησης του αεροδρομίου `Μέγας Αλέξανδρος` θα εκπονήσει<...>ο Δήμος Χρυσούπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος EARD (Ανάπτυξη Ευρωπαϊκών Περιοχών με Αεροδρόμια) που χρηματοδοτείται από την Κοινοτική Πρωτοβουλία Interreg III.

Όπως μάλιστα δήλωσε επί του θέματος ο δήμαρχος Χρυσούπολης, κ. Στέργιος Γκουλφάς, “μέσω αυτού του προγράμματος και με χρηματοδότηση 140.000 ευρώ, ο δήμος θα εκπονήσει μια μελέτη η οποία θα εξετάζει την υφιστάμενη κατάσταση, τις επιπτώσεις της 25χρονης λειτουργίας, καθώς και αυτές που θα προκύψουν από την αύξηση της κίνησης”.

Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα `Εμπορευματικές Μεταφορές από τον κρατικό αερολιμένα Καβάλας Μέγας Αλέξανδρος` αύριο, Παρασκευή 27 Μαΐου. Στην ημερίδα, που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους φορείς της περιοχής Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης θα παρουσιαστούν όλες οι πτυχές του θέματος από πανεπιστημιακούς, εκπροσώπους επιμελητηρίων, αεροπορικών εταιριών και άλλων φορέων.

Στο μεταξύ, στη Χρυσούπολη χτες, Τετάρτη και στη Καβάλα σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου διοργανώνεται η δεύτερη διακρατική συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των εταίρων του προγράμματος και εμπειρογνώμονες, προκειμένου να εξετάσουν την πρόοδο του έργου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024