Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑυξάνεται το ενδιαφέρον παρουσίασης της Ελλάδας στην Ιαπωνία

Αυξάνεται το ενδιαφέρον παρουσίασης της Ελλάδας στην Ιαπωνία

Πλησιάζοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυξάνεται το ενδιαφέρον παρουσίασης της σύγχρονης εικόνας, του τουρισμού, και του πολιτισμού της Ελλάδας στην Ιαπωνία…

Πλησιάζοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυξάνεται το ενδιαφέρον παρουσίασης της σύγχρονης εικόνας, του τουρισμού<...>, και του πολιτισμού της Ελλάδας στην Ιαπωνία, σύμφωνα με τον ΕΟΤ Ιαπωνίας.

Τηλεοπτικό συνεργείο Fuji TV Network, Inc., επισκέφθηκε τον περασμένο Μάρτιο, την Αθήνα, τον Μαραθώνα και την Ολυμπία, για το πρόγραμμα “Mezamashi TV”, που είναι αφιερωμένο στην τελετή αφής Ολυμπιακής φλόγας, καθώς και τις περιοχές και χώρες που επισκέπτεται η φλόγα.

Δημοσιογράφοι του περιοδικού L`ala pado, επισκέφθηκαν, την Αθήνα, την Αίγινα, τον Πόρο και την Υδρα, για τη δημοσίευση τουριστικής αρθρογραφίας και γαστρονομίας, στο τεύχος Μαΐου 2004, του περιοδικού, ενώ παράλληλα, δημοσιογράφοι του περιοδικού Tabi Ranking, επισκέφθηκαν την Αθήνα και τη Σαντορίνη, για σχετική αρθρογραφία, στο τεύχος Μαΐου 2004, του περιοδικού.

Εξώφυλλο με τίτλο “Greece: Time Trip to the Ancient World” και αρθρογραφία 10 σελίδων, με εκπληκτικές πραγματικά φωτογραφίες, για την Αθήνα, τους Δελφούς, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, περιλαμβάνει το ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού Waran, που κυκλοφορεί, σε 150.000 αντίτυπα, στις πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας KLM Japan. Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί πρωτοβουλία της KLM Japan σε συνεργασία με τον ΕΟΤ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024