Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑυξημένη η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Αυξημένη η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Σημαντικά αυξημένη παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι η κίνηση αεροσκαφών και επιβατών στο πολιτικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΥΠΑ, […]

Σημαντικά αυξημένη παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι η κίνηση αεροσκαφών και επιβατών στο πολιτικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας, σε σύγκριση<...> με την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΥΠΑ, οι αφίξεις επιβατών με πτήσεις τσάρτερ έχουν αυξηθεί κατά 12%. Εντυπωσιακά αυξημένες είναι οι τακτικές πτήσεις και αφίξεις επιβατών εσωτερικού αλλά και ιδιωτικών αεροσκαφών. Μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν και οι αφίξεις αεροσκαφών από αερολέσχες και σχολές πιλότων. Στο μεταξύ πρόσφατα ξεκίνησε την λειτουργία του και πάλι το «ραδιοβοήθημα» που επιτρέπει την προσγείωση και την απογείωση αεροσκαφών, κατά τη διάρκεια της νύχτας, το οποίο είχε τεθεί εκτός λειτουργίας πριν μερικούς μήνες, λόγω βλάβης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024