Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑυξημένος αριθμός επισκεπτών στη Βουλγαρία

Αυξημένος αριθμός επισκεπτών στη Βουλγαρία

Αυξημένος είναι ο αριθμός των επισκεπτών σε βουλγαρικά θέρετρα τη φετινή, καλοκαιρινή περίοδο, από το Ισραήλ, αλλά και “παραδοσιακές” αγορές, όπως η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Πολωνία και το Βέλγιο, […]

Αυξημένος είναι ο αριθμός των επισκεπτών σε βουλγαρικά θέρετρα τη φετινή, καλοκαιρινή περίοδο, από το Ισραήλ, αλλά και<...> “παραδοσιακές” αγορές, όπως η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Πολωνία και το Βέλγιο, σύμφωνα με τουριστικούς παράγοντες της βουλγαρικής αγοράς.

Εξίσου σημαντική ήταν και η προσέλευση επισκεπτών από τη Σερβία και την ΠΓΔΜ, δήλωσε η επικεφαλής της ένωσης ξενοδόχων του Νέσεμπαρ, Ελένα Ιβάνοβα. Όπως σημειώνεται σε σχετικό δημοσίευμα του βουλγαρικού πρακτορείου ειδήσεων “Novinite”, η κα Ιβάνοβα, επισήμανε ότι, το γεγονός αυτό οφείλεται στις καλές τιμές που προσφέρουν τα βουλγαρικά τουριστικά θέρετρα. Όπως είπε, οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι αυξημένες κατά 10% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, σε δημοφιλή τουριστικά θέρετρα, η πληρότητα στα ξενοδοχεία “αγγίζει” το 100% και μέχρι το τέλος του Αυγούστου δεν υπάρχει κανένα άδειο δωμάτιο. Αναφερόμενη στις προτιμήσεις των Βούλγαρων πολιτών, η κ. Ιβάνοβα δήλωσε πως επιλέγουν “πακέτα” με διαμονή πέντε ή επτά ημερών, ενώ οι επισκέπτες από το εξωτερικό “πακέτα” δέκα ημερών. Από την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, μόνο στο Νέσεμπαρ, καταγράφηκαν τουλάχιστον 160.000 αφίξεις επισκεπτών, πρόσθεσε η κ. Ιβάνοβα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024