Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΑύξηση 30% των προκρατήσεων από την Ελβετία προς την Ελλάδα για το 2020
Τάσεις

Αύξηση 30% των προκρατήσεων από την Ελβετία προς την Ελλάδα για το 2020

Κάθε χρόνο ταξιδεύουν στην Ελλάδα περισσότεροι από 500.000 Ελβετοί. Οι διοργανωτές ταξιδίων και οι αεροπορικές εταιρείες έχουν διευρύνει σημαντικά τα προγράμματά τους τόσο σε αριθμό κλινών όσο και σε θέσεις στις πτήσεις από όλα τα αεροδρόμια της Ελβετίας.

Αύξηση που αγγίζει το 30% εμφανίζουν οι προκρατήσεις από την Ελβετία προς την Ελλάδα για το 2020, σύμφωνα με τους μεγαλύτερους TΟs της ελβετικής αγοράς. Η χώρα μας κατατάσσεται και φέτος στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των Ελβετών τουριστών και για τον λόγο αυτό οι διοργανωτές ταξιδίων και οι αεροπορικές εταιρείες έχουν διευρύνει σημαντικά τα προγράμματά τους τόσο σε αριθμό κλινών όσο και σε θέσεις στις πτήσεις από όλα τα αεροδρόμια της Ελβετίας.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία προέκυψαν στη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Fespo 2020, που πραγματοποιήθηκε στη Ζυρίχη από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου και στην οποία συμμετείχε ο ΕΟΤ, με συνεκθέτες την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τους Δήμους Βόλου-Πηλίου και Πάρου, αλυσίδα ξενοδοχείων και ακτοπλοϊκή εταιρεία.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας (Ελβετίας), κα Ελένη Μελιτά, και η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ, κα Ιουλία Κουρεμένου, είχαν σειρά επαφών με διευθυντικά στελέχη των σημαντικότερων Τ.Ο. της χώρας (Hotelplan, Der Touristik Suisse/Helvetic Tours, FTI Suisse), αλλά και μικρότερων που εξειδικεύονται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με αντικείμενο την υλοποίηση στοχευμένων ενεργειών προώθησης και προβολής όλων των πτυχών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Επίσης, συναντήθηκαν με την πρέσβη της Ελλάδας στην Ελβετία, κα Χαρά Σκουλαρίκου, η οποία επισκέφθηκε το ελληνικό περίπτερο.   

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο ταξιδεύουν στην Ελλάδα περισσότεροι από 500.000 Ελβετοί, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ανακάλυψη νέων ελληνικών προορισμών που μπορούν να προσφέρουν μοναδικές βιωματικές εμπειρίες και δραστηριότητες στη φύση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024