Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΧορηγός της εκπομπής “The Screening Room” και πάλι ο ΕΟΤ
Συνεργασία ΕΟΤ - CNN

Χορηγός της εκπομπής “The Screening Room” και πάλι ο ΕΟΤ

Για δεύτερη φορά ο ΕΟΤ θα είναι χορηγός της κινηματογραφικής εκπομπής «The Screening Room» έπειτα από τη διαφημιστική συνεργασία που επιτεύχθηκε μέσω του τηλεοπτικού δικτύου CNN σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Πρόκειται για μία μηνιαία παραγωγή του CNN, κατά την οποία ο θεατής…

Για δεύτερη φορά ο ΕΟΤ θα είναι χορηγός της κινηματογραφικής εκπομπής «The Screening Room» έπειτα από τη διαφημιστική συνεργασία που επιτεύχθηκε μέσω του τηλεοπτικού δικτύου CNN σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Πρόκειται<...>για μία μηνιαία παραγωγή του CNN, κατά την οποία ο θεατής έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις εσωτερικές πτυχές της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Η ανανέωση της συνεργασίας του ΕΟΤ με το CNN σηματοδοτεί την ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση της εικόνας της Ελλάδας σε επίλεκτα κοινά εν δυνάμει επισκεπτών, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα από τα ισχυρότερα ειδησεογραφικά μέσα. Στην online παρουσία της Ελλάδας συγκαταλέγονται επιμέρους χορηγίες του ΕΟΤ μέσω ενός video podcast με υλικό αποκλειστικά προβαλλόμενο στον ιστοχώρο δύο φορές την εβδομάδα, καθώς και online διαγωνισμών.

Επιπλέον, ο ΕΟΤ έχει αναλάβει τη χορηγία για τη διαφημιστική εκστρατεία της εκπομπής «The Screening Room» που θα προβάλλεται σε online και έντυπα μέσα. Η συγκεκριμένη χορηγία του ΕΟΤ τονίζει την τουριστική στρατηγική της χώρας μας για την ανάδειξη της Ελλάδας σε διεθνή κινηματογραφικό προορισμό μέσω συνεργασιών με επαγγελματίες της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024