Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί«Χρώματα Ελλάδας» στο ελληνικό ραδιόφωνο με τη χορηγία του ΕΟΤ
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

«Χρώματα Ελλάδας» στο ελληνικό ραδιόφωνο με τη χορηγία του ΕΟΤ

Υπό την ευγενική χορηγία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού θα τελεί η διενέργεια εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής εκπομπής τουριστικού περιεχομένου που θα προβάλει τον ελληνικό τουρισμό και θα καλεί τους εγχώριους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν την Ελλάδα. Η εκπομπή θα έχει τίτλο…

Υπό την ευγενική χορηγία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού θα τελεί η διενέργεια εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής εκπομπής τουριστικού περιεχομένου που θα προβάλει τον ελληνικό τουρισμό και θα καλεί τους εγχώριους ταξιδιώτες<...> να ανακαλύψουν την Ελλάδα. Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Χρώματα Ελλάδας» και θα μεταδίδεται από τη συχνότητα του «Αθήνα 9,84» κάθε Κυριακή 5-6 το απόγευμα προτρέποντας τους ακροατές να περιπλανηθούν σε γνωστούς και άγνωστους ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας μας.

Σκοπός της είναι να συζητηθούν τα «ισχυρά» χαρτιά του τουρισμού μας, η αναπτυξιακή του διάσταση αλλά και όσα πρέπει να αλλάξουν προς το καλύτερο με στόχο την ενδυνάμωση του σύγχρονου τουριστικού προφίλ της Ελλάδας. Κάθε εκπομπή θα είναι αφιερωμένη σε μια διαφορετική γωνιά της χώρας μας συστήνοντας στους ακροατές το τουριστικό της πρόσωπο μέσα από τις αφηγήσεις και μαρτυρίες κατοίκων, φορέων και εκπροσώπων των τοπικών κοινωνιών.

Με τον τρόπο αυτό, ο ΕΟΤ -όπως ανακοινώνει- κάνει ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση της νέας στρατηγικής μάρκετινγκ, προώθησης και επικοινωνίας του τουριστικού μοντέλου της χώρας μας δίνοντας έμφαση στην στήριξη του εγχώριου τουρισμού και την προβολή των νέων προτεραιοτήτων της σύγχρονης τουριστικής πολιτικής της Ελλάδας.

Ταυτόχρονα, με αυτή την ενέργεια ο ΕΟΤ στηρίζει τη στρατηγική του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για την ανάδειξη της Αθήνας σε city break προορισμό στο πλαίσιο της εξειδίκευσης του τουριστικού μας προϊόντος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024