Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔελτία του Προγράμματος “Τουρισμός για όλους” από τα Κ.Ε.Π.
Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης

Δελτία του Προγράμματος “Τουρισμός για όλους” από τα Κ.Ε.Π.

Μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) θα διεκπεραιώνεται η διοικητική διαδικασία χορήγησης δελτίων των Προγραμμάτων του Ε.Ο.Τ. «Τουρισμός για όλους» 2007-2008, έπειτα από σχετική απόφαση του υφυπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, κ. Απόστολου Ανδρεουλάκου

Μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) θα διεκπεραιώνεται η διοικητική διαδικασία χορήγησης δελτίων των Προγραμμάτων του Ε.Ο.Τ. «Τουρισμός για όλους» 2007-2008, έπειτα από σχετική απόφαση του υφυπουργού<...>Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, κ. Απόστολου Ανδρεουλάκου, και της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά.

Συγκεκριμένα, μέσω των Κ.Ε.Π. θα πραγματοποιείται η ενημέρωση των δικαιούχων των Προγραμμάτων και η διάθεση των ενημερωτικών εντύπων, στα οποία περιέχονται οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης των δελτίων. Θα ακολουθεί η διανομή των δελτίων, μετά από τον έλεγχο των δικαιολογητικών που θα προσκομίζουν οι δικαιούχοι.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των δικαιούχων θα διανέμονται και ενημερωτικά φυλλάδια. Η διανομή των ενημερωτικών φυλλαδίων, θα πραγματοποιείται καθημερινά, εντός των ωρών λειτουργίας των Κ.Ε.Π. Τα ενημερωτικά φυλλάδια περιλαμβάνουν την εγκύκλιο προς τους δικαιούχους, τις προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά καθώς και κατάλογο με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στα Προγράμματα.

Το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (1564) και τα κατά τόπους Κ.Ε.Π. θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού και θα πληροφορούν τους δικαιούχους καθ’ όλη τη διάρκεια των Προγραμμάτων.

Η διανομή των δελτίων «Τουρισμός για όλους» για τα Προγράμματα Οκταήμερων διακοπών και Εκδρομών αρχίζει την 10-5-2007, και συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια των Προγραμμάτων. Η διανομή των δελτίων «Τουρισμός για όλους» για το Πρόγραμμα Γ΄ Ηλικίας αρχίζει την 15-9-2007 και θα συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος. Η ισχύς των δελτίων που θα χορηγούνται και για τα τρία Προγράμματα δεν πρέπει να υπερβαίνει τη καταληκτική ημερομηνία τους που είναι η 31-3-2008.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024