Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔέσμευση Παπουτσή για 12μηνη ακτοπλοΐκή εξασφάλιση των νησιών

Δέσμευση Παπουτσή για 12μηνη ακτοπλοΐκή εξασφάλιση των νησιών

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις της ηπειρωτικής Ελλάδας με όλα τα νησιά – συμπεριλαμβανομένων και αυτών της άγονης γραμμής – καθ` όλη τη διάρκεια του χρόνου προβλέπονται στο πρόγραμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., σύμφωνα με […]

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις της ηπειρωτικής Ελλάδας με όλα τα νησιά – συμπεριλαμβανομένων και αυτών της άγονης γραμμής – καθ` όλη τη διάρκεια του χρόνου προβλέπονται στο πρόγραμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υποψήφιος<...>Βουλευτής του Α` Αθήνας, κ. Χρήστος Παπουτσής, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα των Κυκλάδων “Κοινή Γνώμη”.

Η άγονη γραμμή για την φιλοσοφία και την πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν υφίσταται τόνισε ο κ. Παπουτσής. Σχολιάζοντας από την άλλη, την πολιτική θαλάσσιων συγκοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: “Με τη Νέα Δημοκρατία, οι «ημέτεροι» ακτοπλόοι βρίσκουν μόνιμη και χρυσοπληρωμένη δρομολόγηση των υπέργηρων πλοίων τους. Διεκδικούν να βάζουν τα σύγχρονα πλοία σε όποια δρομολόγια θέλουν, για όσο χρόνο χρειάζεται και για τα πλοία που είναι γερασμένα, εξαναγκάζουν τους υπουργούς της Ν.Δ. να τους επιδοτούν στις άγονες δήθεν γραμμές”.

“Το πρόγραμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.” ανέφερε ο κ. Παπουτσής μεταξύ άλλων “περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ολόπλευρη ανάπτυξη των νησιών μας. Και φυσικά για την οριστική επίλυση των προβλημάτων των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τη συνοχή του Ελλαδικού χώρου”.

Τέλος, μιλώντας για τους σχεδιασμούς του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τα νησιά των Κυκλάδων, ο κ. Παπουτσής είπε πως “το πρόγραμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. προβλέπει προώθηση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου για το νησιωτικό χώρο. Ειδικά κίνητρα για την ανάδειξη της νησιωτικής επιχειρηματικότητας. Σύγχρονο δίκτυο συνδυασμένων μεταφορών που θα εξασφαλίζει την άνετη προσπελασιμότητα σε κάθε νησιωτική περιοχή και ολοκληρωμένη προστασία του νησιωτικού χώρου. Τουριστική ανάπτυξη συνδυασμένη με την προστασία του περιβάλλοντος. Σε ένα τέτοιο πλαίσιο πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. οι Κυκλάδες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024