Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιεθνές ενδιαφέρον για τον θεραπευτικό τουρισμό στο Λουτράκι

Διεθνές ενδιαφέρον για τον θεραπευτικό τουρισμό στο Λουτράκι

Αντιπροσωπεία γιατρών από τη Ρωσία πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας για να ενημερωθεί για τις δυνατότητες υδροθεραπείας στον Δήμο. Πέντε αρχίατροι από μεγάλους κρατικούς οργανισμούς Υγείας […]

Αντιπροσωπεία γιατρών από τη Ρωσία πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας για να ενημερωθεί<...> για τις δυνατότητες υδροθεραπείας στον Δήμο.
Πέντε αρχίατροι από μεγάλους κρατικούς οργανισμούς Υγείας θα εξετάσουν τη δυνατότητα κάλυψης από τα ασφαλιστικά ταμεία της Ρωσίας των εξόδων των ασφαλισμένων τους για υδροθεραπεία στο Λουτράκι<.>. Οι Ρώσοι γιατροί θα εξετάσουν τόσο τις λουτρικές εγκαταστάσεις όσο και τη γενικότερη ξενοδοχειακή υποδομή της πόλης.
Επίσης, με τον ίδιο σκοπό, μέλη της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αντιγήρανσης -η οποία πρόκειται να συνεργαστεί με τον Αμερικανικό Οργανισμό Συνταξιούχων- θα επισκεφθούν τον Δήμο στις 16 Μαρτίου.
Ο κ. Σφαέλλος, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης (ΔΕΤΑΛΠ), έφερε το θέμα της δημιουργίας θεσμικού πλαισίου στην Ε.Ε. για την προώθηση του θεραπευτικού τουρισμού με κάλυψη των ασφαλιστικών ταμείων.
Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας σχεδιάζει να συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στο διεθνές Forum Λουτροπόλεων που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Ορλάντο των ΗΠΑ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023